Naisten Pankilla ennätysvuosi

Vuosi 2015 oli Naisten Pankille ennätysvuosi. Varoja kerättiin 1,44 miljoonaa euroa, missä Naisten Pankin yksityisillä tukijoilla, kuukausilahjoittajilla, osakkailla ja paikallisryhmillä oli valtava merkitys. Myös valtakunnallisissa tapahtumissa rikottiin ennätyksiä. Kävele Naiselle Ammatti -tapahtuma järjestettiin kuudennen kerran ja Ammatteja käveltiin huikean 70 000 € edestä. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa myös 11 paikkakunnalla Suomen rajojen ulkopuolella, muun muassa Pariisissa, Lontoossa ja Rodoksella.

Uusi valtakunnallinen Lue Naiselle Ammatti -tapahtuma toteutettiin kirjailijakiertueena yhdessä Sofi Oksasen, Likekustantamon ja Suomalaisen Kirjakaupan kanssa. Golfaa Naiselle Ammatti -hyväntekeväisyysturnaus järjestettiin neljännen kerran ja konseptoitiin valtakunnalliseksi tapahtumaksi.

Naisten Pankki sai myös ensimmäisen ulkomaisen paikallisryhmänsä Espanjan Fuengirolaan. Naisten Pankin 35 paikallisryhmää järjestivät 500 tapahtumaa ja tempausta. Naisten Pankki oli ensimmäistä kertaa mukana Suomen suurimmassa yrittäjätapahtumassa Slushissa esittelemässä toimintaansa Start-Up-yrityksille.

Toukokuussa 2007 perustettu Naisten Pankki on yhdeksänvuotisen historiansa aikana kerännyt yli 9 miljoonaa euroa kehitysmaiden naisten auttamiseen. Hankkeita on ollut yhteensä 14 eri maassa ja 28 000 naista on saanut mahdollisuuden omaehtoiseen toimeentuloon. Epäsuorasti Naisten Pankin työstä kehitysmaissa on hyötynyt jopa 140 000 ihmistä.