Testamentti
oN kaunis tapa auttaa

TestamenttioN kaunistapaauttaa

Harkitessasi testamenttilahjoitusta

Testamenttilahjoituksen ei tarvitse olla suuri. Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi olet mukana toteuttamassa unelmaa paremmasta maailmasta ja turvaat paremmat edellytykset elämään myös tuleville sukupolville. Jokaisella testamenttilahjoituksella on suuri merkitys köyhän perheen elämässä.

Perinnöksi parempi maailma

Meidän unelmamme on, että jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään, jossa elämän perusedellytykset, kuten puhdas vesi, riittävä ravinto, mahdollisuus hankkia perheelle toimeentulo ja lähettää lapset kouluun, toteutuvat. Lukemattomat perheet kehitysmaissa haaveilevat näistä mahdollisuuksista elämässään.

Pienelläkin testamenttilahjoituksella voi olla suurempi vaikutus kuin ehkä uskoisitkaan. Lapset pääsevät kouluun, nuoret saavat ammattikoulutusta ja naiset keinoja hankkia toimeentulon.

Testamenttilahjoituksen tekeminen on iso päätös

Kirkon Ulkomaanavun sisällyttäminen testamenttiisi on iso päätös, ja siksi haluammekin, että Sinulle jää päätöksestä varma olo ja hyvä mieli. Olemme hyvin kiitollisia jokaisesta testamenttilahjoituksesta, olipa se pieni tai suuri.

Voit tilata avuksesi kotiisi maksutta testamenttioppaan, josta löydät tietoa testamenttilahjoituksesta sekä testamentin tekoon liittyvistä muotoseikoista.

Tilaa maksuton testamenttiopas

Tilaus käsitellään luottamuksellisesti eikä se velvoita sinua mihinkään.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Annamme mielellämme lisätietoa, ohjeita ja neuvoja testamenttilahjoituksen tekemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Sofia Rindmar
Testamenttiasioiden koordinaattori
040 645 3468
sofia.rindmar@kua.fi

5 usein kysyttyä kysymystä

Vaikka testamentin tekeminen ei ole vaikeaa, tulee sen täyttää tietyt muotovaatimukset, jotta sen tekijän toiveet toteutuvat. Ohessa viisi kysymystä ja vastausta aiheista, jotka ovat usein askarruttaneet ihmisiä.

”Testamentti on tosi iloinen asia”

Mitkä asiat ovat minulle kaikkein tärkeimpiä? Millaisen vaikutuksen minä haluan jättää maailmaan? Testamenttia tehdessä ihminen helposti ajautuu suurten kysymysten äärelle. Niin kävi myös 55-vuotiaalle testamenttilahjoittajalle, Aulikki Uusitalolle.

Teko joka kantaa

Perhosvaikutukseksi kuvataan sitä, kuinka hyvin pieni asia, esimerkiksi perhosen siivenisku, voi saada aikaan suuren muutoksen toisella puolen maailmaa. Minkälaisen jäljen sinä haluat jättää maailmaan?