TestamenttiLAHJOITUS

TestamenttiLAHJOITUS

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa auttaa

Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi olet mukana toteuttamassa unelmaa paremmasta maailmasta ja turvaat paremmat edellytykset elämään myös tuleville sukupolville. Jokaisella testamenttilahjoituksella on suuri merkitys köyhän perheen elämässä.

5 usein kysyttyä kysymystä

Vaikka testamentin tekeminen ei ole vaikeaa, tulee sen täyttää tietyt muotovaatimukset, jotta sen tekijän toiveet toteutuvat. Ohessa viisi kysymystä ja vastausta aiheista, jotka ovat usein askarruttaneet ihmisiä.

Testamenttilahjoittajat kertovat

Testamentti hädänalaisten auttamiseksi on jalo teko. Se on lahjoitus, joka jää rakentamaan parempaa maailmaa lukemattomille viattomille lapsille vielä silloinkin, kun sinä olet jo poissa.

Teko joka kantaa

Perhosvaikutukseksi kuvataan sitä, kuinka hyvin pieni asia, esimerkiksi perhosen siivenisku, voi saada aikaan suuren muutoksen toisella puolen maailmaa. Minkälaisen jäljen sinä haluat jättää maailmaan?

Testamenttilahjoitus on iso päätös

Kirkon Ulkomaanavun sisällyttäminen testamenttiisi on iso päätös, ja siksi haluammekin, että Sinulle jää päätöksestä varma olo ja hyvä mieli. Olemme hyvin kiitollisia jokaisesta testamenttilahjoituksesta, olipa se pieni tai suuri.

Voit tilata avuksesi kotiisi maksutta testamenttioppaan, josta löydät tietoa testamenttilahjoituksesta sekä testamentin tekoon liittyvistä muotoseikoista.

Tilaa maksuton testamenttiopas

Tilaus käsitellään luottamuksellisesti eikä se velvoita sinua mihinkään.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kiinnostaako testamentti- lahjoittaminen?

Annamme mielellämme lisätietoa testamenttilahjoituksen tekemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Sofia Rindmar
Projektipäällikkö, testamenttilahjoitukset ja kuolinpesät
040 645 3468
sofia.rindmar@kua.fi