TestamenttiLAHJOITUS

TestamenttiLAHJOITUS

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa auttaa

Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi olet mukana toteuttamassa unelmaa paremmasta maailmasta ja turvaat paremmat edellytykset elämään myös tuleville sukupolville. Jokaisella testamenttilahjoituksella on suuri merkitys köyhän perheen elämässä.

Perinnöksi parempi maailma

Kehitysmaissa ja konfliktialueilla ihmiset joutuvat jatkuvasti kamppailemaan selvitäkseen seuraavaan päivään. Vaikka ihmiset olisivat miten ahkeria ja päättäväisiä tahansa, voivat heidän olosuhteensa olla sellaiset, että kaikki ponnistelut valuvat tyhjiin.

Pienelläkin osuudella testamentistasi voi olla suurempi vaikutus kuin ehkä uskoisitkaan. Lapset pääsevät kouluun, nuoret saavat ammattikoulutusta ja naiset keinoja hankkia toimeentulon.

Usein pienikin apu riittää siihen, että elämästä saa uuden otteen. Pienillä asioilla, kuten viljelykoulutuksella, siemenillä ja työkaluilla, päättäväinen nainen saa mahdollisuuden huolehtia perheestään.

Lapset saavat suojaa ja pääsevät kouluun myös silloin, kun katastrofi on järkyttänyt heidän mieltään ja surmannut läheisiä. Taistelujen saartamille ihmisille ojennetaan ruokapaketti, joka auttaa vaikeimman vaiheen yli.

Tilaa maksuton testamenttiopas

Voit tilata avuksesi kotiisi maksutta testamenttioppaan, josta löydät tietoa testamenttilahjoituksesta sekä testamentin tekoon liittyvistä muotoseikoista.

Tilaus käsitellään luottamuksellisesti eikä se velvoita sinua mihinkään.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Testamenttilahjoituksen tekeminen on iso päätös

Kirkon Ulkomaanavun sisällyttäminen testamenttiisi on iso päätös, ja siksi haluammekin, että sinulle jää päätöksestä varma olo ja hyvä mieli. Olemme hyvin kiitollisia jokaisesta testamenttilahjoituksesta, olipa se pieni tai suuri.

Kiinnostaako testamentti- lahjoittaminen?

Annamme mielellämme lisätietoa testamenttilahjoituksen tekemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Ota yhteyttä

Sari Kuusela
Projektipäällikkö
testamentit@kua.fi
+358 50 304 5101

5 usein kysyttyä kysymystä testamenttilahjoittamisesta

Vaikka testamentin tekeminen ei ole vaikeaa, tulee sen täyttää tietyt muotovaatimukset, jotta sen tekijän toiveet toteutuvat. Ohessa viisi kysymystä ja vastausta aiheista, jotka ovat usein askarruttaneet ihmisiä.

Teko joka kantaa

Perhosvaikutukseksi kuvataan sitä, kuinka hyvin pieni asia, esimerkiksi perhosen siivenisku, voi saada aikaan suuren muutoksen toisella puolen maailmaa. Minkälaisen jäljen sinä haluat jättää maailmaan?

Testamenttilahjoittajat kertovat

Testamentti hädänalaisten auttamiseksi on jalo teko. Se on lahjoitus, joka jää rakentamaan parempaa maailmaa lukemattomille viattomille lapsille vielä silloinkin, kun sinä olet jo poissa.