Testamentti oN
kaunis tapa auttaa

TestamenttioNkaunistapaauttaa

Perinnöksi parempi maailma

Meidän unelmamme on, että jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään, jossa elämän perusedellytykset, kuten puhdas vesi, riittävä ravinto, mahdollisuus hankkia perheelle toimeentulo ja lähettää lapset kouluun, toteutuvat. Lukemattomat perheet kehitysmaissa haaveilevat näistä mahdollisuuksista elämässään.

Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi olet mukana toteuttamassa unelmaa paremmasta maailmasta ja turvaat paremmat edellytykset elämään myös tuleville sukupolville.

Pienelläkin osuudella testamentistasi voi olla suurempi vaikutus kuin ehkä uskoisitkaan. Lapset pääsevät kouluun, nuoret saavat ammattikoulutusta ja naiset keinoja hankkia toimeentulon.

Tilaa maksuton testamenttiopas

Voit tilata avuksesi kotiisi maksutta testamenttioppaan, josta löydät tietoa testamenttilahjoituksesta sekä testamentin tekoon liittyvistä muotoseikoista.

Tilaus käsitellään luottamuksellisesti eikä se velvoita sinua mihinkään.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ota yhteyttä

Annamme mielellämme lisätietoa, ohjeita ja neuvoja testamenttiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Sofia Rindmar
Testamenttiasioiden koordinaattori
040 645 3468
sofia.rindmar@kua.fi

”Testamentti on tosi iloinen asia”

Mitkä asiat ovat minulle kaikkein tärkeimpiä? Millaisen vaikutuksen minä haluan jättää maailmaan? Testamenttia tehdessä ihminen helposti ajautuu suurten kysymysten äärelle. Niin kävi myös 55-vuotiaalle Aulikki Uusitalolle.

5 usein kysyttyä kysymystä

Vaikka testamentin tekeminen ei ole vaikeaa, tulee sen täyttää tietyt muotovaatimukset, jotta sen tekijän toiveet toteutuvat. Ohessa viisi kysymystä ja vastausta aiheista, jotka ovat usein askarruttaneet ihmisiä.

Teko joka kantaa

Perhosvaikutukseksi kuvataan sitä, kuinka hyvin pieni asia, esimerkiksi perhosen siivenisku, voi saada aikaan suuren muutoksen toisella puolen maailmaa.