APU MENEE
PERILLE

APUMENEEPERILLE

Vaikeuksienkin keskellä työ jatkuu

Vaikka jokainen varmasti onkin saanut jo lukea aiheesta enemmän kuin tarpeeksi, ei vuodesta 2020 oikein voi puhua mainitsematta pandemiaa. Koronavirus on vaikeuttanut elämää maailman joka nurkalla ja se on tuonut omat haasteensa myös avustustyöhömme.

Vaikeuksista huolimatta olemme ylpeitä siitä, miten olemme pystyneet omalta osaltamme auttamaan ehkäisemään taudin leviämistä, mutta myös jatkamaan työtä paremman maailman puolesta esimerkiksi järjestämällä turvallista koulutusta. Poikkeusoloissakaan työ ei pysähdy.

Esimerkiksi Ugandan pakolaisasutusalueilla yli 100 000 lasta on vuonna 2020 hyötynyt hankkeistamme, joissa on rakennettu luokkahuoneita, koulutettu opettajia ja jaettu oppimateriaaleja sekä hygieniapaketteja.

Kun yhdessä jatkamme ponnisteluja, saamme aikaan pieniä ja suuria ihmeitä siellä, missä niitä kaikkein kipeimmin tarvitaan. Kiitos tuestasi.

Lahjoitusvaroistamme 89 prosenttia käytetään avustustyöhön

Sinä ja muut lahjoittajamme olette avainasemassa varmistamassa, että tärkeä työ kaikkein heikoimpien puolesta voi jatkua. Lahjoitukset auttavat siellä, missä hätä on suurin.

Lahjoittaessasi Kirkon Ulkomaanavulle voit olla huoletta. Olemme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman kustannustehokkaita ja tähtäämme työssämme vaikuttavaan ja pitkäaikaiseen muutokseen. Myös tukitoimet ovat välttämättömiä, jotta voimme toimia tehokkaasti ja luotettavasti.

Graafinen piirakka, jossa 89 prosenttia vihreällä.

Yhdestä lahjoitetusta eurosta käytettiin avustustyöhön 89 senttiä

11 senttiä käytettiin välttämättömiin tukitoimintoihin, eli vaikuttamistoimintaan, varainhankintaan, viestintään ja koulutukseen sekä yleishallintoon.

Lue tarinoita kentältä