TYÖMME TULOKSET

TYÖMMETULOKSET

Perusasioiden äärellä lähempänä ja kauempana

Maatoimiston perustamisen myötä Kirkon Ulkomaanapu on sitoutunut työskentelemään Ukrainassa vuosien ajan, sillä avuntarvetta tulee sodan vaurioittamassa maassa riittämään vielä pitkäksi aikaa. Vaikka Ukraina tarvitsee tukea, maailma jatkaa pyörimistään myös sen ulkopuolella.

Välähdyksiä työmme tuloksista

Välähdyksiätyömmetuloksista

Kaikki me ihmiset tarvitsemme ruokaa ja turvaa, mutta niiden lisäksi tarvitaan myös uskoa tulevaan sekä välineitä huomispäivän rakentamiseen. Nämä ovat Kirkon Ulkomaanavun työn peruspilareita.

246 594

lasta on päässyt laadukkaan
opetuksen pariin Ugandassa

213 619

on saanut tukea kuivuuden
aiheuttamaan ruokakriisiin Keniassa

5 872

koululaista osallistui
kesäkerhotoimintaan Ukrainassa

476

luokkahuonetta on
kunnostettu Syyriassa

11 597

on saanut tukea
yrittäjyyteen Nepalissa

Keskeisiä lukuja vuodelta 2022

Keskeisiälukujavuodelta2022

Käytimme vuonna 2022 kaikkeen toimintaan yhteensä 67,9 miljoonaa euroa. Avustustoimintaan käytettiin 62,1 miljoonaa euroa. Toimintoihin kotimaassa ja yleishallintokuluihin käytettiin 5,8 miljoonaa euroa.

Vuosikertomus 2022

Isot kriisit ravistelivat maailmankuvaamme ja totuttuja toimintatapojamme ehkä syvemmin kuin koskaan aikaisemmin. Lahjoittajiemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa tuimme yli miljoonaa ihmistä vuonna 2022.

Tarinoita

Täältä pääset lukemaan, kuinka työmme on muuttanut ihmisten elämää eri maissa. Kiitos muutoksesta kuuluu kaikille tukijoillemme.