TYÖMME TULOKSET

TYÖMMETULOKSET

Apu menee perille

Viime vuonna huomio kohdistui vahvasti Ukrainaan ja sieltä pakenemaan joutuneiden auttamiseen. Ukrainan sodan vaikutukset säteilevät kauas ja esimerkiksi moni ukrainalaisesta viljasta riippuvainen Lähi-idän ja Afrikan maa on vaikean paikan edessä.

Vaikka Ukrainassakin avuntarvetta riittää vielä pitkään, on Kirkon Ulkomaanavun avustustyön jatkuttava myös muualla maailmassa.

Vuosikertomus 2021

Korona, konfliktit ja ilmastonmuutos haastavat kehitystä maailmanlaajuisesti

Työmme on mahdollista ainoastaan lahjoittajiemme ja muiden yhteistyökumppaniemme ansiosta. On hyvin tavallista, että apua tarjotaan innokkaasti lähellä, mutta muu maailma unohtuu.

Me ja kumppanimme kuitenkin tiedämme, että kaukanakin tapahtuvat asiat voivat vaikuttaa meihin kaikkiin. Siksi yhteistyö on äärimmäisen tärkeää.

Välähdyksiä työmme tuloksista

Välähdyksiätyömmetuloksista


138 664

oppilasta pääsi jatkamaan koulunkäyntiään
pandemia-aikana Ugandassa

yli 17 000

tyttöä ja naista sai koulutuksen
oman yrityksen perustamiseen Myanmarissa

15 381

lasta pääsi kunnostamiimme kouluihin Syyriassa

15 032

lasta pääsi pakolaisalueella kouluun Keniassa

Hyödynsaajien henkilötarinoita

Ajat ovat epävakaat, mutta onneksi hyviä käänteitä parempaan tapahtuu koko ajan. Koulut ovat palanneet normaaliin, nuoret ovat saaneet ammatin ja uusia yrityksiä on perustettu turvaamaan lukemattomien perheiden toimeentulo.

Täältä pääset lukemaan, kuinka työmme on muuttanut ihmisten elämää eri maissa. Kiitos muutoksesta kuuluu kaikille tukijoillemme.