APU MENEE PERILLE

APUMENEEPERILLE

Epävarmuuden keskellä hyvää

Juuri kun koronapandemia näytti olevan helpottamassa, syttyi Eurooppaan sota. Uuden ilmastoraportin mukaan riittäviä toimia ei ole saatu aikaan, jotta ilmastonlämpeneminen pysyisi hallittavassa puolessatoista asteessa. Vakaita ja ennustettavia aikoja saadaan yhä odotella tulevaisuuteen.

Alkuvuodesta huomio on kohdistunut vahvasti Ukrainaan ja sieltä pakenemaan joutuneiden auttamiseen. Ukrainan sodan vaikutukset säteilevät kauas ja esimerkiksi moni ukrainalaisesta viljasta riippuvainen Lähi-idän ja Afrikan maa on vaikean paikan edessä. Vaikka Ukrainassakin avuntarvetta riittää vielä pitkään, on Kirkon Ulkomaanavun avustustyön jatkuttava myös muualla maailmassa.

Välähdyksiä työmme tuloksista

Ajat ovat epävakaat, mutta onneksi hyviä käänteitä parempaan tapahtuu koko ajan. Koulut ovat palanneet normaaliin, nuoret ovat saaneet ammatin ja uusia yrityksiä on perustettu turvaamaan lukemattomien perheiden toimeentulo.

Kiitos siitä, että olet mukana tekemässä oman osasi paremman maailman puolesta. Yhdessä voimme saada aikaan vaikka mitä.

138 664

oppilasta pääsi jatkamaan koulunkäyntiään
pandemia-aikana Ugandassa

15 032

lasta pääsi pakolaisalueella kouluun Keniassa

yli 17 000

tyttöä ja naista sai koulutuksen oman yrityksen perustamiseen Myanmarissa

10 800

sai koulutusta kastittomien oikeuksista Nepalissa

15 381

lasta pääsi kunnostamiimme kouluihin Syyriassa

Keskeisiä lukuja vuodelta 2021

Sinä ja muut lahjoittajamme olette avainasemassa varmistamassa, että tärkeä työ kaikkein heikoimpien puolesta voi jatkua. Lahjoitukset auttavat siellä, missä hätä on suurin.

Vuonna 2021 yhdestä eurosta käytettiin avustustyöhön 90 senttiä ja 10 senttiä välttämättömiin tukitoimintoihin, eli vaikuttamistoimintaan, varainhankintaan, viestintään ja koulutukseen sekä yleishallintoon.

Lue tarinoita kentältä