Liity
kuukausilahjoittajaksi

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten kuukausilahjoitukseni auttaa köyhimpiä perheitä?

Köyhimpien perheiden tukijana autat kehitysmaiden perheitä ulos köyhyyden kierteestä. Kuukausilahjoittajana autat kehitysmaiden köyhimpiä lapsia pääsemään kouluun, aikuisia saamaan koulutusta ja kokonaisia perheitä saamaan toimeentulon. Kuukausilahjoittajiemme avulla avustustyötämme voidaan toteuttaa suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kuukausilahjoitus käytetään muun muassa

  • ammattikoulutuksen tarjoamiseen, erityisesti huonoimmassa asemassa oleville, kuten naisille ja nuorille.
  • kaikkein köyhimpien ihmisten selviytymisen turvaamiseen esimerkiksi jakamalla siemeniä, työkaluja ja kotieläimiä.
  • lasten koulukäynnin tukemiseen esimerkiksi rakentamalla ja kunnostamalla kouluja, jakamalla koulutarvikkeita ja kouluttamalla opettajia.
  • konfliktien ratkaisuun ja pysyvän rauhan rakentamiseen.

Sinua tarvitaan! Mahdollista pitkäaikainen muutos ja liity kuukausilahjoittajaksi nyt!

Katso videolta, kun Kirkon Ulkomaanavun kuukausilahjoittajat kertovat, miksi he päättivät auttaa heikoimmassa asemassa olevia.

Miten kuukausilahjoitukseni auttaa katastrofien uhreja?

Katastrofiapuun lahjoittaessasi autat luonnonkatastrofien ja sotien uhreja. Avullasi autetaan äärimmäisessä hädässä olevia. Kuukausilahjoituksesi avulla kerrytetään katastrofirahastoa, jolloin katastrofin sattuessa voimme auttaa välittömästi. Nopea apu pelastaa ihmishenkiä katastrofitilanteissa. Kuukausilahjoitus käytetään muun muassa:

  • puhtaan veden, ruuan, huopien, lääkkeiden ja suojien jakeluun katastrofitilanteissa.
  • katastrofeissa tuhoutuneiden koulujen ja sairaaloiden korjaamiseen.
  • opetuksen järjestämiseen pakolaisleireillä.

Tee tänään hyvä päätös ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi! Lämmin kiitos avustasi.

Katso videolta, kun Kirkon Ulkomaanavun kuukausilahjoittajat kertovat, miksi he päättivät auttaa heikoimmassa asemassa olevia.

Kuinka paljon lahjoituksestani menee avustustyöhön?

Lahjoitusvaroistamme 89 prosenttia käytetään avustustyöhön.

Lahjoittaessasi Kirkon Ulkomaanavulle voit olla huoletta. Olemme kaikessa toiminnassamme mahdollisimman kustannustehokkaita ja tähtäämme työssämme vaikuttavaan ja pitkäaikaiseen muutokseen. Myös tukitoimet ovat välttämättömiä, jotta voimme toimia tehokkaasti ja luotettavasti.

Varoista 11 prosenttia käytetään tukitoimintoihin, kuten välttämättömiin hallintokuluihin, varainhankintaan, viestintään sekä laadunvalvontaan. Näiden toimintojen ansiosta voit luottaa siihen, että apu tavoittaa sitä eniten tarvitsevat lapset ja perheet tehokkaasti.

Graafinen piirakka, jossa 89 prosenttia vihreällä.

Miten voin olla varma, että lahjoitukseni menee perille?

Pitkä kokemus, asiantunteva suunnittelu, säännöllinen seuranta ja arviointi sekä huolellinen riskinhallinta ovat luotettavan toimintamme perusta.

Hankkeemme suunnitellaan tarkasti paikallisyhteisön tarpeesta lähtien, ja jo suunnitteluvaiheessa kartoitetaan työhön liittyvät riskit. Valitsemme kumppanimme huolella sekä seuraamme säännöllisesti ja tarkasti hankkeiden edistymistä sekä varojen käyttöä.

Kirkon Ulkomaanapu on ensimmäisenä suomalaisena järjestönä saanut toimintamme laadusta kertovan kansainvälisen Core Humanitarian Standard (CHS) -sertifikaatin.

Kirkon Ulkomaanavulla on nollatoleranssi taloudellisiin väärinkäytöksiin. Tätä periaatetta tukevat tiukat talous- ja hankintaohjeistukset sekä tarkka riippumaton tilintarkastus ja oma sisäinen tarkastaja.

LAHJOITA NYT