Yritysyhteistyö

Vaikuta yrityksesi liiketoiminnalla maailman kehitykseen

Tule yritysyhteistyökumppaniksiKirkon Ulkomaanapu muuttaa maailmaa tukemalla kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Tämän vision ohjaamana teemme työtä köyhyyttä vastaan 14 kehitysmaassa riippumatta ihmisten uskonnosta tai etnisestä taustasta. Tehokasta työtämme tukee  maatoimistomme maailmalla, yli 300 työntekijää ja huolella valitut paikalliset kumppanijärjestöt kussakin kohdemaassa sekä tietysti lahjoittajat ja yhteistyökumppanit. Voisiko yrityksesi olla yksi heistä?

Yhteistyöllä kestäviä muutoksia

Tiedostamme, että yksin emme voi ratkaista kehitysmaiden haasteellisimpia ongelmia köyhyydestä koulutuksen puutteeseen tai rauhanrakennukseen. Etsimmekin jatkuvasti yhteistyökumppaneita niin pienistä kuin suurista yrityksistä ja yhteisöistä, jotka omalla osaamisellaan tai resursseillaan haluavat tehdä maailmaan kestävän muutoksen. Yhteistyöllä voimme yhdessä saavuttaa enemmän kuin kumpikaan osapuoli yksin.

Haluamme jakaa osaamisemme ja osallistaa hankkeisiimme mukaan monipuolisesti erilaisia organisaatioita ja osaamista – kansainvälisiä yrityksiä, paikallisia yrittäjiä, yliopistoja, säätiöitä ja yksityisiä lahjoittajia – jotta saamme aikaan todellisen muutoksen kehitysmaiden ihmisten elämässä.

Korostamme kaikessa toiminnassamme vastuullisuutta. Ulkomaanapu on ollut Suomen ulkoministeriön kumppanuusjärjestö jo vuodesta 2003. Olemme sitoutuneet noudattamaan kansainvälisen HAP-laatujärjestelmän periaatteita. Lue lisää toimintaperiaatteistamme.

Mitä yrityksesi saa yhteistyöstä?

Hyvä kumppanuus kehittää yhteistyön molempia osapuolia. Yhteistyön myötä yritys pystyy toteuttamaan omaa yhteiskuntavastuuohjelmaansa ja tuomaan yrityksen arvoja näkyviksi. Yrityslahjoittajana saat halutessasi käyttöösi materiaalia avustamastasi kehitysyhteistyön osa-alueesta. Materiaalia voit hyödyntää yrityksesi viestinnässä ja markkinoinnissa.

Yli 10.000 euroa vuodessa lahjoittaville projektikumppaneille ja -rahoittajille tarjoamme raportteja heidän tukemistaan hankkeista. Joissakin tapauksissa, esim. uuden teknologian tai tietotaidon implementoinnissa hankkeisiimme, tarjoamme yleensä yritykselle mahdollisuuden osallistua myös hankkeen suunnitteluun. Osallistumalla projekteihin ja viemällä yrityksen osaamista kehitysmaihin, voi yritys löytää uusia markkina-alueita ja oppia paikallisia toimintamalleja kasvavilla markkinoilla.

Elämän haasteet ovat yhteisiä koko ihmiskunnalle; työ, ravinto, terveys, luonnonvarojen hupeneminen ja lasten koulutus. Yhdessä voimme vastata näihin haasteisiin.

Yrityksesi tukea tarvitaan eri kohteisiin. Valitse yrityksellesi sopiva kohde ja lahjoita verkossa tai tilisiirrolla Nordea IBAN: FI33 1572 3000 5005 04.

Tai ota meihin yhteyttä ja etsitään yhteistyöhön sopiva toimintamalli.
Hanna Lassila, Yhteyspäällikkö, puh. 040 670 4491, hanna.lassila (@) kirkonulkomaanapu.fi

Miten yrityksesi voi toimia?

Tule projektikumppaniksi

Ryhdy yhteistyökumppaniksemme ja anna vahva panoksesi kehitysyhteistyöhön!

Haasta muut mukaan!

Haasta yrityksesi asiakkaat, alihankkijat tai muut sidosryhmät yhteiseen hankkeeseen!

Lahjoita verkossa

Tee lahjoitus verkossa ja valitse toiminta-alue, jota yrityksesi haluaa tukea.

Aloita tuoteyhteistyö

Lähde mukaan tuoteyhteistyöhön olemassa olevilla brändeilläsi tai lanseeraa tuote tai palvelu, joka hyödyttää ihmisiä myös kehitysmaissa.

Anna Toisenlaisia Lahjoja

Anna mieleenpainuva ja eettinen liikelahja, joka kertoo sinusta ja yrityksestäsi.

Tue Naisten Pankkia

Tue kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä Naisten Pankin kautta.