Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyöllä konkreettisia muutoksia kehitysmaissa

Yhteistyö kanssamme on yrityksellenne mahdollisuus konkreettisesti edistää vastuullista ja eettistä toimintaa sekä tietysti kehittää työnantajamielikuvaanne. Ennen kaikkea yhteistyöstämme hyötyvät ne, jotka apua eniten tarvitsevat. Etsimme yhteistyökumppaneita niin pienistä kuin suurista yrityksistä ja yhteisöistä, jotka omalla osaamisellaan tai resursseillaan haluavat mahdollistaa muutoksen äärimmäisessä köyhyydessä elävien ihmisten elämässä.

Yritys lahjoittajana

Hankeyhteistyö

Hankeyhteistyössä etsimme yrityksenne toimialaan tai kiinnostuksen kohteisiin sopivan avustushankkeen, jota voitte suoraan tukea lahjoituksillanne. Vähintään 10.000 euroa vuodessa lahjoittaville yrityksille tarjoamme kaksi raporttia vuodessa hankkeen edistymisestä.

Raporteissa kerrotaan seikkaperäisesti lahjoituksen vaikutuksista tuettavan yhteisön hyvinvointiin sekä avustushankkeen tavoitteiden saavuttamisesta ja mahdollisista haasteistakin. Avustushankkeidemme joukosta löytyy usein esimerkiksi koulujen rakentamista, pakolaisleireillä tapahtuvaa avustustyötä, naisten pienyritysten tukemista sekä maanviljelyprojekteja.

Yrityksenne saa yhteistyön myötä käyttöön materiaalia, jota voitte hyödyntää viestinnässänne.

Tuoteyhteistyö

Tuoteyhteistyössä yrityksenne voi lahjoittaa sovitun summan tai prosenttiosuuden tietyn tuotteen tuotoista KUA:lle. Yrityksenne voi hyödyntää KUA:n brändejä ja markkinointimateriaalia osana yhteistyötä ja tuoda vastuullista toimintaanne sidosryhmien tietoisuuteen.

Toisenlaiset Lahjat yrityslahjoina

Yrityksenne voi muistaa henkilökuntaanne tai muita sidosryhmiä esimerkiksi jouluna tai syntymäpäivinä hankkimalla aineettomia Toisenlaisia Lahjoja. Lahjojen kestosuosikit Vuohi, Ammatti Naiselle ja Kaivo ilahduttavat saajaansa kymmenien muiden lahjojen ohella, jotka ovat konkreettisia esimerkkejä avustushankkeistamme kehitysmaissa. Tutustu Toisenlaisiin Lahjoihin.

Otathan minuun yhteyttä ja etsitään yhdessä yhteistyöhön sopiva toimintamalli tai ehdota omaasi.

Anne Vääränen
Yhteyspäällikkö
Puh. 050 436 1088
anne.vaaranen@kua.fi

Voitte myös lahjoittaa verkossa tai tilisiirrolla: FI33 1572 3000 5005 04.

Lisää tietoa työstämme voit lukea Kirkon Ulkomaanavun vuosikertomuksesta 2019.