TEE
KERTALAHJOITUS

TEEKERTALAHJOITUS

Lahjoita sinulle sopivalla tavalla

Kertalahjoituksen voi tehdä verkkosivuilla joko verkkopankissa, luottokortilla tai mobiilimaksuna. Lahjoittaa voi myös perinteisellä tilisiirrolla, tekstiviestillä, soittamalla tai MobilePaylla.

Pienikin lahjoitus on tärkeä. Lämmin kiitos, että autat.

Lahjoita verkkosivuilla

Verkkolahjoitusten avulla autetaan kehitysmaiden köyhimpiä lapsia pääsemään kouluun, naisia saamaan itselleen ammatin ja kokonaisia perheitä turvaamaan toimeentulonsa, sekä jaetaan katastrofien uhreille elintärkeää hätäapua.

Lahjoita tilisiirrolla

Voit tehdä kertalahjoituksen perinteisellä tilisiirrolla Kirkon Ulkomaanavun lahjoitustilille. Lahjoitusten avulla autetaan kehitysmaiden köyhimpiä perheitä ja katastrofien uhreja.

Nuori nainen sisarensa neljän kuukauden ikäisen lapsi sylissään talon edustalla

Lahjoita tekstiviestillä

Tekstiviestilahjoitusten avulla autamme ihmisiä kriisien ja katastrofien keskellä saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa. Tekstiviestilahjoitus on helppo ja nopea tapa auttaa siellä, missä apua tarvitaan eniten.

12-vuotias poika tarkastelee kouluvihkoja, jotka tulvivesi tuhosi

Lahjoita MobilePaylla

MobilePay-lahjoitusten avulla autamme sekä kehitysmaiden köyhimpiä perheitä ulos köyhyyden kierteestä että erilaisten katastrofien uhreja saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa.

Lahjoita soittamalla

Lahjoituspuhelimeen tulleiden lahjoitusten avulla autamme sekä kehitysmaiden köyhimpiä perheitä että erilaisten katastrofien uhreja. Soitto lahjoituspuhelimeen on helppo tapa auttaa siellä, missä apua tarvitaan eniten.

Auta tytöt kouluun

Kuukautissiteet ovat luksustuotteita, joihin köyhillä tytöillä ei ole varaa. Kotitekoisia siteiden korvikkeita joudutaan improvisoimaan saatavilla olevista materiaaleista, kuten vanhoista rievuista, sanomalehdistä, hiekasta, höyhenistä tai lehmän lannasta.