KERTALAHJOITUS

KERTALAHJOITUS

Lahjoita sinulle sopivalla tavalla

Kertalahjoituksen voi tehdä verkkosivuilla verkkopankin kautta, luottokortilla tai mobiilimaksuna. Lahjoittaa voi myös perinteisellä tilisiirrolla, tekstiviestillä, soittamalla tai MobilePaylla.

Pienikin lahjoitus on tärkeä. Lämmin kiitos, että autat.

Lahjoita verkkosivuilla

Verkkolahjoitusten avulla autetaan kaikkein köyhimpiä lapsia pääsemään kouluun ja kokonaisia perheitä turvaamaan toimeentulonsa, sekä jaetaan katastrofien uhreille elintärkeää hätäapua.

Lahjoita tilisiirrolla

Voit tehdä kertalahjoituksen perinteisellä tilisiirrolla Kirkon Ulkomaanavun lahjoitustilille. Lahjoitusten avulla autetaan kaikkein köyhimpiä perheitä ja katastrofien uhreja.

Lahjoita MobilePaylla

MobilePay-lahjoitusten avulla autamme perheitä ulos köyhyyden kierteestä sekä erilaisten katastrofien uhreja saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa.

Lahjoita tekstiviestillä

Tekstiviestilahjoitusten avulla autamme ihmisiä kriisien ja katastrofien keskellä saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa.

Lahjoita soittamalla

Lahjoituspuhelimeen tulleiden lahjoitusten avulla autamme erilaisten katastrofien uhreja. Soitto lahjoituspuhelimeen on helppo tapa auttaa siellä, missä apua tarvitaan eniten.