TEE
KERTALAHJOITUS

TEEKERTALAHJOITUS

Lahjoita sinulle sopivalla tavalla

Kertalahjoituksen voi tehdä verkkosivuilla joko verkkopankissa, luottokortilla tai mobiilimaksuna. Lahjoittaa voi myös perinteisellä tilisiirrolla, tekstiviestillä, soittamalla tai MobilePaylla.

Pienikin lahjoitus on tärkeä. Lämmin kiitos, että autat.

Lahjoita verkkosivuilla

Verkkolahjoitusten avulla autetaan kaikkein köyhimpiä lapsia pääsemään kouluun ja kokonaisia perheitä turvaamaan toimeentulonsa, sekä jaetaan katastrofien uhreille elintärkeää hätäapua.

Lahjoita tilisiirrolla

Voit tehdä kertalahjoituksen perinteisellä tilisiirrolla Kirkon Ulkomaanavun lahjoitustilille. Lahjoitusten avulla autetaan kaikkein köyhimpiä perheitä ja katastrofien uhreja.

Nuori nainen sisarensa neljän kuukauden ikäisen lapsi sylissään talon edustalla

Lahjoita tekstiviestillä

Tekstiviestilahjoitusten avulla autamme ihmisiä kriisien ja katastrofien keskellä saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa.

Lahjoita soittamalla

Soitto lahjoituspuhelimeen on helppo tapa auttaa siellä, missä apua tarvitaan eniten. Lahjoituspuhelimeen tulleiden lahjoitusten avulla autamme sekä köyhimpiä perheitä että katastrofien uhreja.

12-vuotias poika tarkastelee kouluvihkoja, jotka tulvivesi tuhosi

Lahjoita MobilePaylla

MobilePay-lahjoitusten avulla autamme perheitä ulos köyhyyden kierteestä sekä erilaisten katastrofien uhreja saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa.