Osallistu

Osallistu

Voit osallistua työhömme monin eri tavoin sekä Suomessa että ulkomailla

Anna aikaasi ja osaamistasi apua tarvitseville. Se on meidän työllemme hyvin tärkeä asia, ja arvostamme suuresti kaikkia vapaaehtoisiamme. Katso alta lisätietoja ja löydä sinulle sopiva osallistumismuoto.

Ryhmä Changemakerin aktiiveja Senaatintorilla Helsingissä.

Changemaker nuorisoverkosto

Changemaker tarjoaa nuorille ja nuorille aikuisille tavan vaikuttaa oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Verkostossa voit osallistua globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta kampanjointiin, kirjoittaa verkoston Globalisti-lehteen tai vaikka tehdä Globalisti-podcastia.

EAPPI-vapaahetoisia liivit päällä.

EAPPI-ihmisoikeustarkkailijaohjelma

EAPPI on mukana palestiinalaisten ja israelilaisten väkivallattomissa rauhanpyrkimyksissä. Ohjelman kautta lähetetään vapaaehtoisia ihmisoikeustarkkailijoita Länsirannalle ja Itä-Jerusalemiin. Kolme kuukautta kestävän jakson aikana vapaaehtoiset seuraavat ihmisoikeustilannetta ruohonjuuritasolla.

Hymyilevä nainen taputtaa käsiään tanssivien naisten keskellä.

Naisten Pankki

Naisten Pankki tukee naisten ammatillista koulutusta, yrittäjyyttä ja tasa-arvon toteutumista. Naisten Pankin voimavarana toimivat kuukausilahjoittajat, yrityskumppanit sekä maan kattava aktiivinen vapaaehtoisverkosto.

Skills Donation -vapaaehtoinen ja joukko paikallisia.

Naisten Pankin Skills Donation

Skills Donation -vapaaehtoisohjelma edistää naisyrittäjyyttä Naisten Pankin hankkeissa hyödyntämällä verkoston ammattilaisten osaamista. Vapaaehtoiset voivat esimerkiksi tukea markkinatutkimusten, selvitysten ja suunnittelutyön tekemisessä tai tarjota koulutusta ja mentorointia.

Ihminen laittaa rahaa KUA:n keräyslippaaseen.

Nopean toiminnan joukot

Lipaskerääjille tarjotaan humanitaarisen avun perehdytyskoulutus, jossa saa tietoa humanitaarisen avun käytännöistä ja siitä miten apu menee perille haastavissa olosuhteissa. Liittyessä reserviimme olet katastrofin sattuessa valmis lähtemään kadulle lipaskerääjäksi.

OIR-vapaaehtoinen keskustelee kolmen ugandalaisen opettajan kanssa luokkahuoneessa.

Opettajat ilman rajoja

OIR on vapaaehtoisverkosto opetus- ja kasvatusalan ammattilaisille. Verkosto vahvistaa koulutuksen laatua Kirkon Ulkomaanavun kehitysyhteistyöhankkeissa suomalaisen alan osaamisen avulla – etänä tai paikan päällä. Vapaaehtoisemme kouluttavat ja mentoroivat paikallisia kollegoita sekä tukevat opetussektorin rakenteita.