OSALLISTU
HÄTÄAPUKERÄYKSEEN

OSALLISTUHÄTÄAPUKERÄYKSEEN

Sinä voit auttaa katastrofien uhreja

Sodat ja luonnonkatastrofit tulevat pyytämättä ja yllätyksenä, ja katastrofin sattuessa hätä on valtava. Lahjoituksellasi voimme auttaa nopeasti katastrofin iskiessä. Nopea apu voi pelastaa ihmishenkiä.

Kirkon Ulkomaanapu antaa humanitaarista apua pahimman hädän aikana ja auttaa sen jälkeenkin, kunnes elämä palaa taas raiteilleen.

Ukrainan sota

Kodeistaan paenneet ukrainalaiset tarvitsevat kiireesti ruoka-apua ja perustarvikkeita.

Itä-Afrikan ruokakriisi

Pahin kuivuus neljään vuosikymmeneen on saanut Itä-Afrikan luisumaan nälänhädän partaalle. Nälänhätä uhkaa yli 13 miljoonaa ihmistä Somaliassa, Keniassa ja Etiopiassa.

Kuvituskuva Afganistanista.

Afganistanin konflikti

Maailman ruokaohjelman mukaan 95 prosentilla afganistanilaisista ei ole tarpeeksi ruokaa syötäväksi, ja puolet koko väestöstä kärsii akuutista ruokapulasta.

Haitin maanjäristys

Haitissa elokuussa 2021 tapahtunut maanjäristys on aiheuttanut maan eteläosissa valtavaa tuhoa. Tuhansia ihmisiä on loukkaantunut ja jäänyt kodittomaksi.

Äiti pitää sylissä aliravittua tytärtään klinikan hoitoteltassa Tigrayn alueella Etiopiassa

Tigrayn kriisi

Etiopian Tigrayssa marraskuussa 2020 alkanut sota on heikentänyt alueen ruokaturvaa ja vesitilannetta. Nälänhätä uhkaa yli 400 000 ihmistä.

Poika seisoo selin kameraan ja katsoo pihalla leikkiviä koululaisia kohti

Syyrian sota

Vuonna 2011 alkanut Syyrian sisällissota on aiheuttanut mittavia vahinkoja. Sodan vuoksi 2,4 miljoonaa lasta on joutunut jättämään koulunkäynnin kesken.

Beirutin räjähdys

Libanonin pääkaupungissa elokuussa 2020 tapahtuneessa räjähdyksessä vaurioitui yhteensä 208 koulua, jonka seurauksena 85 000 oppilaan koulunkäynti keskeytyi.