OSALLISTU
HÄTÄAPUKERÄYKSEEN

OSALLISTUHÄTÄAPUKERÄYKSEEN

Sinä voit auttaa katastrofien uhreja

Sodat ja luonnonkatastrofit tulevat pyytämättä ja yllätyksenä, ja katastrofin sattuessa hätä on valtava. Lahjoituksellasi voimme auttaa nopeasti katastrofin iskiessä. Nopea apu voi pelastaa ihmishenkiä.

Kirkon Ulkomaanapu antaa humanitaarista apua pahimman hädän aikana ja auttaa sen jälkeenkin, kunnes elämä palaa taas raiteilleen.

Kuvituskuva Afganistanista.

Afganistanin konflikti:
auta perheitä

Maailman ruokaohjelman mukaan 95 prosentilla afganistanilaisista ei ole tarpeeksi ruokaa syötäväksi, ja puolet koko väestöstä kärsii akuutista ruokapulasta.

Äiti pitää sylissä aliravittua tytärtään klinikan hoitoteltassa Tigrayn alueella Etiopiassa

Tigrayn kriisi:
auta aliravittuja lapsia

Etiopian Tigrayssa marraskuussa 2020 alkanut sota on heikentänyt alueen ruokaturvaa ja vesitilannetta. Nälänhätä uhkaa yli 400 000 ihmistä.

Eteläsudanilainen lapsi katsoo suoraan kameraan

Itä-Afrikan ruokakriisi:
auta perheitä

Toistuvat rankkasateet, tulvat ja kuivuusjaksot heikentävät sato-odotuksia Itä-Afrikassa. Pelkästään Etelä-Sudanissa yli 8 miljoonaa ihmistä on humanitaarisen avun tarpeessa.

Koronavirus:
auta tytöt kouluun

Osa perheistä tarvitsee tytöt mukaan työntekoon, jotta päivittäinen ravinnonsaanti turvataan. Myös teiniraskaudet ja lapsiavioliitot ovat lisääntyneet.

Haitin maanjäristys:
auta perheitä

Haitissa elokuussa 2021 tapahtunut maanjäristys on aiheuttanut maan eteläosissa valtavaa tuhoa. Tuhansia ihmisiä on loukkaantunut ja jäänyt kodittomaksi.

Beirutin räjähdys:
auta lapset kouluun

Libanonin pääkaupungissa elokuussa 2020 tapahtuneessa räjähdyksessä vaurioitui yhteensä 208 koulua, jonka seurauksena 85 000 oppilaan koulunkäynti keskeytyi.

Poika seisoo selin kameraan ja katsoo pihalla leikkiviä koululaisia kohti

Syyrian sota:
auta lapset kouluun

Vuonna 2011 alkanut Syyrian sisällissota on aiheuttanut mittavia vahinkoja. Sodan vuoksi 2,4 miljoonaa lasta on joutunut jättämään koulunkäynnin kesken.