HÄTÄAPUKERÄYKSET

HÄTÄAPUKERÄYKSET

Sinä voit auttaa katastrofien uhreja

Sodat ja luonnonkatastrofit tulevat pyytämättä ja yllätyksenä, ja katastrofin sattuessa hätä on valtava. Lahjoituksellasi voimme auttaa nopeasti katastrofin iskiessä. Nopea apu voi pelastaa ihmishenkiä.

Kirkon Ulkomaanapu antaa humanitaarista apua pahimman hädän aikana ja auttaa sen jälkeenkin, kunnes elämä palaa taas raiteilleen.

Kaupunkikuvaa Länsirannalta. Kuvassa nainen kävelee talojen välissä lapsi sylissään.

Työ palestiinalaisalueilla

Humanitaarinen tilanne palestiinalaisalueilla on heikentynyt voimakkaasti. Kirkon Ulkomaanavun työ keskittyy psykososiaaliseen tukeen, lasten suojeluun humanitaarisessa kriisissä sekä opettajien etäopetustaitoihin Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa.

Ukrainalainen tyttö koulutunnilla, kynä kädessään ja vihko pulpetilla.

Ukrainan sota

Ukrainassa miljoonat lapset ovat joutuneet jättämään kotinsa ja keskeyttämään koulunkäynnin. Kirkon Ulkomaanapu tukee paikallisia opettajia ja kunnostaa kouluja.

Itä-Afrikan nälkäkriisi

Pitkään jatkuneen kuivuuden jälkeen tulvavedet ovat vyöryneet Itä-Afrikkaan tuhoten satoja jo valmiiksi hauraalla alueella. Kirkon Ulkomaanapu auttaa ruokatarvikkeiden hankinnassa ja vesipisteiden kunnostamisessa.

Syyrian sota

Syyrian sodan vuoksi miljoonat lapset ovat joutuneet jättämään koulunkäynnin kesken. Monet koulurakennuksista ovat tuhoutuneet tai vaurioituneet pommituksissa.