Suurlahjoitus

Suurlahjoitus

Suurlahjoittajamme ovat työmme pitkäaikaisia tukijoita – ihmisiä, jotka kulkevat rinnallamme pitkään tietyn avustushankkeen kanssa. He ovat lahjoittajia, joille on tärkeää auttaa kohdetta, joka on heidän sydäntään lähellä. Suurlahjoittajat ovat yksityisiä henkilöitä, jotka tekevät merkittäviä tekoja ihmiskunnan puolesta.

Suurlahjoituksilla merkittäviä muutoksia

Suurlahjoitukset ovat kertaluontoisia tai useista lahjoituksista koostuvia merkittäviä tukia kehitysmaiden ihmisten hyväksi. Yli 10 000 € vuodessa lahjoittavien kumppaneidemme kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia rahoituskohteita aina koulunrakennuksesta patohankkeisiin tai naisten pienyritystuesta maanviljelyprojekteihin.

Raportoimme lahjoittajalle tarkkaan hanketyön etenemisestä ja tuloksista. Yhdessä tärkeimpien tukijoidemme kanssa voimme saavuttaa enemmän kuin kumpikaan osapuoli yksin.

Suurlahjoittatapaamiset ja -matkat

Meille on tärkeää, että pitkäaikaiset tukijamme voivat halutessaan tutustua työhömme mahdollisimman kattavasti. Järjestämme suurlahjoittajille matkoja kohdemaihimme, erilaisia tapaamisia ja pienimuotoisia tapahtumia.

Haluamme tarjota suurlahjoittajille ainutlaatuisia kohtaamisia Kirkon Ulkomaanavun ja kehitysyhteistyökentän asiantuntijoiden kanssa ja tutustuttaa suurlahjoittajia näin työhömme kaikkein köyhimmissä maissa.

Tervetuloa mukaan suurlahjoittajaksemme

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinun lahjoituksellesi merkittävin kohde.

Ystävällisin terveisin

Jenni Lähteenmäki
Yhteyspäällikkö
puh. 040 670 4491
jenni.lahteenmaki@kirkonulkomaanapu.fi

Suurlahjoituksen voit tehdä myös lahjoittamalla osakkeita tai tulemalla mukaan Tukijoukkoon.