Suurlahjoitus

Suurlahjoitus

Suurlahjoituksilla merkittäviä muutoksia

Suurlahjoitukset ovat kertaluontoisia tai useista lahjoituksista koostuvia merkittäviä tukia kehitysmaiden ihmisten hyväksi. Yli 10 000 euroa vuodessa lahjoittavien kumppaneidemme kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia tuen kohteita aina koulunrakennuksesta naisten pienyritystukiin ja maanviljelyprojekteihin.

Suurlahjoitus on konkreettinen tapa auttaa

Raportoimme lahjoittajalle tarkkaan hanketyön etenemisestä ja tuloksista. Yhdessä tärkeimpien tukijoidemme kanssa voimme saavuttaa enemmän kuin kumpikaan osapuoli yksin. Meille on tärkeää, että pitkäaikaiset tukijamme voivat halutessaan tutustua työhömme mahdollisimman kattavasti. Järjestämme suurlahjoittajille erilaisia tapaamisia ja pienimuotoisia tapahtumia, sekä mahdollisuuksien mukaan matkoja kohdemaihimme.

Kiinnostaako suurlahjoittaminen?

Etsitään yhdessä kohde, joka on sydäntäsi lähellä.

Ota yhteyttä

Laura Ylätalo
Yhteyspäällikkö
laura.ylatalo@kua.fi
+358 40 670 4491

Nainen teetuvassa Nepalissa

Suurlahjoittaja auttaa siellä, missä tarve on suurin

Vuonna 2020 suurlahjoittajamme tukivat esimerkiksi pakolaisnuorten ammatillista koulutusta Ugandassa, köyhimpien perheiden toimeentuloa Etelä-Sudanissa ja ruokaturvaa nepalilaisyhteisöissä.

Tom Tukiainen ja labradorinnoutaja.

Suurlahjoittajat kertovat

Suurlahjoittajamme ovat työmme pitkäaikaisia tukijoita – ihmisiä, jotka kulkevat rinnallamme pitkään tietyn avustushankkeen kanssa. He ovat lahjoittajia, joille on tärkeää auttaa kohdetta, joka on heidän sydäntään lähellä.

Maajohtajat kertovat

Kirkon Ulkomaanavun Somalian, Ugandan, ja Nepalin maajohtajat kertovat suurlahjoitusten merkityksestä ja siitä, mitä suurahjoituksilla on saatu aikaan.