Suurlahjoitus

Tervetuloa muuttamaan maailmaa kumppaninamme!

Kirkon Ulkomaanavun suurlahjoittajat ovat yksityisiä henkilöitä, jotka tekevät merkittäviä tekoja ihmiskunnan puolesta. He ovat työmme pitkäaikaisia tukijoita – ihmisiä, jotka kulkevat rinnallamme vuosia tietyn projektin tai projektien kanssa. He ovat myös lahjoittajia, joille on tärkeää auttaa kertaluontoisesti kohdetta, joka on heidän sydäntään lähellä.

Yhdessä enemmän tekoja ihmisarvon puolesta

Kirkon Ulkomaanapu tekee työtä 14 kehitysmaassa vuosikymmenten kokemuksella. Yksin emme kuitenkaan pysty vastaamaan kehitysmaiden pitkäaikaisiin ongelmiin. Yhdessä tärkeiden tukijoidemme kanssa voimme saavuttaa enemmän kuin kumpikaan osapuoli koskaan yksin.

Suurlahjoitukset ovat kertaluontoisia, tai useista lahjoituksista koostuvia merkittäviä tukia kehitysmaiden ihmisten hyväksi. Yli 10.000 € vuodessa lahjoittavien kumppaneidemme kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia rahoituskohteita aina koulunrakennuksesta patohankkeisiin, ja naisten pienyritystuesta maanviljelyprojekteihin. Tulokset valitusta projektista ovat lahjoittajan saatavilla raporttien muodossa, ja yhteys hankkeeseen voidaan toisinaan luoda esimerkiksi käymällä paikan päällä katsomassa, mitä tuella on saatu aikaan.

Tunnelmia edelliseltä suurlahjoittajamatkalta Kambodzhasta

Mitä suurlahjoitus merkitsee ihmisille kehitysmaissa?

Suurlahjoitukset auttavat laajassa mittakaavassa, ja eri hankkeiden vaikutukset ovat merkittävät usein koko yhteisölle, tai jopa koko maalle. Lahjoituksen kohde voi olla konkreettinen rakennus, kuten koulu. Se voi myös olla esimerkiksi osa vesihanketta, kuten vesiputken korjaus, tai osa maataloushanketta koulutuksen tai työkalujen hankinnan muodossa.

Tukeasi tarvitaan erityisesti juuri nyt Bangladeshissa, jossa on yli miljoona pakolaista!Auta ja lahjoita, myanmarin pakolaiset tarvitsevat apuasi

Maailman suurimmalla pakolaisleirillä Bangladeshissa asuu enemmän kuin Helsingin verran rohingya-pakolaisia

Ihmiset asuvat leireillä vieri vieressä bambuista ja pressuista kyhätyissä majoissa. Asutukset ovat rinteillä ja kovilla sateilla vaarassa jäädä mutavyöryjen jyräämiksi. Trooppiset myrskyt uhkaavat pyyhkiä mennessään koko bambukepeistä kootun hökkelimetropolin.

KUA:n turvatiloissa naisia ja tyttöjä autetaan käsittelemään traumaattisia kokemuksia ja heille tarjotaan opetusta turvallisessa ympäristössä. Pakolaisleirin rohingya-tytöistä ja naisista vain kuusi prosenttia osaa lukea. KUA antaa tytöille ja nuorille naisille lukutaito- ja toimeentulokoulutusta sekä tietoa naisten oikeuksista.

Voit auttaa lahjoittamalla verkossa tai tilillemme Nordea IBAN FI33 1572 3000 5005 04, viesti: rohingya. Lämmin kiitos jo etukäteen tuestasi.

Lahjoita verkossa muihin kohteisiin.

Ystävällisin keräysterveisin

Hanna Lassila
Yhteyspäällikkö
puh. 040 670 4491
hanna.lassila (@) kirkonulkomaanapu.fi

Lahjoittajiemme ajatuksia

Suurlahjoittaja Etelä-Suomesta kertoo

"Kirkon Ulkomaanavun työ ja työntulokset ovat olleet todella vakuuttavia. On hienoa saada näin kokea olevansa osa suurempaa kokonaisuutta."

Suurlahjoittaja Etelä-Suomesta kertoo

”Olen saanut osakseni monessakin mielessä hyvän elämän. Siksi haluan jakaa osan siitä hyvästä myös kaukaisille lähimmäisilleni.”

Suurlahjoittaja Länsi-Suomesta kertoo

”Kirkon Ulkomaanapu vie toivoa sinne, missä elämä on vaikeaa, usein länsimaiden kannalta katsottuna mahdotonta. Sinne missä hätä ja köyhyys on suurinta. Haluan olla tätä työtä tukemassa.”

Suurlahjoittaja Etelä-Suomesta kertoo

”Olen tukenut Kirkon Ulkomaanavun ponnistuksia Haitissa. Olin erityisen iloinen kuullessani kansainvälisestä laatupalkinnosta. Haitin valtio pyysi Kirkon Ulkomaanapua korjaamaan Isaac hurrikaanin aiheuttamat vahingot. Ulkomaanavun rakentamat koulut pysyivät pystyssä.”