Suurlahjoitus

Tervetuloa muuttamaan maailmaa lahjoittajanamme!

Kirkon Ulkomaanavun (KUA) suurlahjoittajat ovat yksityisiä henkilöitä, jotka tekevät merkittäviä tekoja ihmiskunnan puolesta. He ovat työmme pitkäaikaisia tukijoita – ihmisiä, jotka kulkevat rinnallamme pitkään tietyn avustushankkeen tai hankkeiden kanssa. He ovat myös lahjoittajia, joille on tärkeää auttaa kohdetta, joka on heidän sydäntään lähellä.

Suurlahjoituksilla merkittäviä muutoksia kehitysmaissa

KUA tekee työtä 14 kehitysmaassa vuosikymmenten kokemuksella. Yhdessä tärkeimpien tukijoidemme kanssa voimme saavuttaa enemmän kuin kumpikaan osapuoli koskaan yksin.

Suurlahjoitukset ovat kertaluontoisia tai useista lahjoituksista koostuvia merkittäviä tukia kehitysmaiden ihmisten hyväksi. Yli 10 000 € vuodessa lahjoittavien kumppaneidemme kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia rahoituskohteita aina koulunrakennuksesta patohankkeisiin tai naisten pienyritystuesta maanviljelyprojekteihin. Raportoimme lahjoittajalle tarkkaan hanketyön etenemisestä ja tuloksista.

Suurlahjoituksen voit tehdä myös lahjoittamalla osakkeita tai tulemalla mukaan Tukijoukkoon.

Tapaamisia ja matkoja kohdemaihin

Järjestämme suurlahjoittajille erilaisia tapaamisia ja pienimuotoisia tapahtumia. Haluamme tarjota lahjoittajille kiinnostavia ja ainutlaatuisia kohtaamisia KUA:n ja kehitysyhteistyökentän asiantuntijoiden kanssa ja perehdyttää heitä eri tavoin työhömme maailmalla.

Meille on tärkeää, että pitkäaikaiset tukijamme voivat halutessaan tutustua työhömme mahdollisimman kattavasti. Järjestämmekin lahjoittajille myös matkoja kohdemaihimme tutustumaan toimintaamme kentällä.

Tunnelmia edelliseltä suurlahjoittajamatkalta Kambodzhasta

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinun lahjoituksellesi merkittävin kohde.

Ystävällisin terveisin

Jenni Lähteenmäki
Yhteyspäällikkö
puh. 040 670 4491
jenni.lahteenmaki@kirkonulkomaanapu.fi

 

Lahjoittajiemme ajatuksia

”Kirkon Ulkomaanavun työ ja työn tulokset ovat olleet todella vakuuttavia. On hienoa saada näin kokea olevansa osa suurempaa kokonaisuutta.”

”Olen saanut osakseni monessakin mielessä hyvän elämän. Siksi haluan jakaa osan siitä hyvästä myös kaukaisille lähimmäisilleni.”

”Kirkon Ulkomaanapu vie toivoa sinne, missä elämä on vaikeaa, usein länsimaiden kannalta katsottuna mahdotonta. Sinne missä hätä ja köyhyys on suurinta. Haluan olla tätä työtä tukemassa.”

”Olen tukenut Kirkon Ulkomaanavun ponnistuksia Haitissa. Olin erityisen iloinen kuullessani kansainvälisestä laatupalkinnosta. Haitin valtio pyysi Kirkon Ulkomaanapua korjaamaan Isaac hurrikaanin aiheuttamat vahingot. Ulkomaanavun rakentamat koulut pysyivät pystyssä.”