Suurlahjoitus

Suurlahjoitus

Suurlahjoitus auttaa siellä, missä tarve on suurin

Suurlahjoitukset ovat kertaluontoisia tai useista lahjoituksista koostuvia merkittäviä tukia kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten ja perheiden hyväksi. Raportoimme suurlahjoittajalle tarkkaan hanketyön etenemisestä ja tuloksista.

Suurlahjoittajien avulla merkittäviä muutoksia

Suurlahjoittajana kuulet ja näet, miten apu menee perille ja voit näköalapaikalta seurata työtämme kehitysmaissa. Yli 10 000 euroa vuodessa lahjoittavien tukijoiden kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia tuen kohteita aina koulunrakennuksesta naisten pienyritystukiin ja maanviljelyprojekteihin.

Suurlahjoituksen voi tehdä myös lahjoittamalla osakkeita. Yleishyödyllisenä järjestönä KUA ei maksa lahjaveroa vastaanottaessaan lahjoituksena saatuja osakkeita tai arvo-osuuksia. Myöskään lahjoittajan ei tarvitse maksaa veroa mahdollisesta osakkeiden arvonnoususta.

Tapaamisia, tapahtumia ja matkoja kohdemaihin

Järjestämme suurlahjoittajille erilaisia tapaamisia ja pienimuotoisia tapahtumia. Haluamme tarjota suuurlahjoittajille kiinnostavia ja ainutlaatuisia kohtaamisia Kirkon Ulkomaanavun ja kehitysyhteistyökentän asiantuntijoiden kanssa.

Meille on tärkeää, että pitkäaikaiset tukijamme voivat halutessaan tutustua työhömme mahdollisimman kattavasti. Järjestämme suurlahjoittajille myös mahdollisuuksia matkustaa kohdemaihimme ja tutustua työhömme kentällä.

Suurlahjoittajat kertovat

Suurlahjoittajamme ovat työmme pitkäaikaisia tukijoita – ihmisiä, jotka kulkevat rinnallamme pitkään tietyn avustushankkeen kanssa. He ovat lahjoittajia, joille on tärkeää auttaa kohdetta, joka on heidän sydäntään lähellä.

Suurlahjoittajien tuella merkittäviä muutoksia

Vuonna 2021 suurlahjoittajamme tukivat esimerkiksi lasten koulutusta pakolaisleireillä Keniassa, pakolaisnuorten ammatillista koulutusta Ugandassa ja perheiden toimeentuloa Etelä-Sudanissa.

Maajohtajat kertovat

Kirkon Ulkomaanavun Somalian, Ugandan ja Nepalin maajohtajat kertovat suurlahjoitusten merkityksestä ja siitä, mitä suurahjoituksilla on saatu aikaan.

Kiinnostaako suurlahjoittaminen?

Etsitään yhdessä kohde, joka on sydäntäsi lähellä.

Ota yhteyttä

Laura Ylätalo
Yhteyspäällikkö
laura.ylatalo@kua.fi
+358 40 670 4491