Suurlahjoitus

Tervetuloa muuttamaan maailmaa lahjoittajanamme!

Kirkon Ulkomaanavun (KUA) suurlahjoittajat ovat yksityisiä henkilöitä, jotka tekevät merkittäviä tekoja ihmiskunnan puolesta. He ovat työmme pitkäaikaisia tukijoita – ihmisiä, jotka kulkevat rinnallamme vuosia tietyn avustushankkeen tai hankkeiden kanssa. He ovat myös lahjoittajia, joille on tärkeää auttaa kertaluontoisesti kohdetta, joka on heidän sydäntään lähellä.

Suurlahjoituksilla merkittäviä muutoksia kehitysmaissa

KUA tekee työtä 14 kehitysmaassa vuosikymmenten kokemuksella. Yhdessä tärkeimpien tukijoidemme kanssa voimme saavuttaa enemmän kuin kumpikaan osapuoli koskaan yksin.

Suurlahjoitukset ovat kertaluontoisia, tai useista lahjoituksista koostuvia merkittäviä tukia kehitysmaiden ihmisten hyväksi. Yli 10.000 € vuodessa lahjoittavien kumppaneidemme kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia rahoituskohteita aina koulunrakennuksesta patohankkeisiin tai naisten pienyritystuesta maanviljelyprojekteihin.

Konkreettisia tuloksia ja tietoja hankkeista lähetämme lahjoittajalle kaksi kertaa vuodessa seikkaperäisen raportin muodossa. Yhteys hankkeeseen voidaan toisinaan luoda myös vierailemalla paikan päällä katsomassa, mitä tuella on saatu aikaan.

Tunnelmia edelliseltä suurlahjoittajamatkalta Kambodzhasta

 

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinun lahjoituksellesi merkittävin kohde.

Ystävällisin terveisin

Jenni Lähteenmäki
Yhteyspäällikkö
puh. 040 670 4491
jenni.lahteenmaki (@) kirkonulkomaanapu.fi

 

 

 

Lahjoittajiemme ajatuksia

”Kirkon Ulkomaanavun työ ja työn tulokset ovat olleet todella vakuuttavia. On hienoa saada näin kokea olevansa osa suurempaa kokonaisuutta.”

”Olen saanut osakseni monessakin mielessä hyvän elämän. Siksi haluan jakaa osan siitä hyvästä myös kaukaisille lähimmäisilleni.”

”Kirkon Ulkomaanapu vie toivoa sinne, missä elämä on vaikeaa, usein länsimaiden kannalta katsottuna mahdotonta. Sinne missä hätä ja köyhyys on suurinta. Haluan olla tätä työtä tukemassa.”

”Olen tukenut Kirkon Ulkomaanavun ponnistuksia Haitissa. Olin erityisen iloinen kuullessani kansainvälisestä laatupalkinnosta. Haitin valtio pyysi Kirkon Ulkomaanapua korjaamaan Isaac hurrikaanin aiheuttamat vahingot. Ulkomaanavun rakentamat koulut pysyivät pystyssä.”