MAAJOHTAJAT
KERTOVAT
suurlahjoitusten
merkityksestä

MAAJOHTAJATKERTOVATsuurlahjoitustenmerkityksestä

Mitä suurlahjoituksilla saadaan aikaan?

Kirkon Ulkomaanavun Ugandan ja Nepalin maajohtajat kertovat suurlahjoitusten merkityksestä ja siitä, mitä suurahjoituksilla on saatu aikaan.

Ugandan maajohtaja
Wycliffe Nsheka

Äärimmäinen köyhyys on laskenut Ugandassa nopeammin kuin missään muussa Afrikan maassa. Tuelle on kuitenkin valtava tarve etenkin Ugandan pohjoisosissa, jonne on saapunut naapurivaltioista yli miljoona pakolaista.

Nepalin maajohtaja
Sofia Olsson

Nepal on yksi Aasian köyhimmistä maista. Noin neljännes väestöstä elää yhä köyhyysrajan alapuolella. Suurin osa ihmisistä saa toimeentulonsa maataloudesta.

Kiinnostaako suurlahjoittaminen?

Etsitään yhdessä kohde, joka on sydäntäsi lähellä.

Ota yhteyttä

Laura Ylätalo
Yhteyspäällikkö
laura.ylatalo@kua.fi
+358 40 670 4491

Suurlahjoituksilla merkittäviä muutoksia

Yli 10 000 euroa vuodessa lahjoittavien kumppaneidemme kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia tuen kohteita aina koulunrakennuksesta naisten pienyritystukiin ja maanviljelyprojekteihin.

Nainen teetuvassa Nepalissa

Suurlahjoittaja auttaa siellä, missä tarve on suurin

Vuonna 2020 suurlahjoittajamme tukivat esimerkiksi pakolaisnuorten ammatillista koulutusta Ugandassa, köyhimpien perheiden toimeentuloa Etelä-Sudanissa ja ruokaturvaa nepalilaisyhteisöissä.

Tom Tukiainen ja labradorinnoutaja.

Suurlahjoittajat kertovat

Suurlahjoittajamme ovat työmme pitkäaikaisia tukijoita – ihmisiä, jotka kulkevat rinnallamme pitkään tietyn avustushankkeen kanssa. He ovat lahjoittajia, joille on tärkeää auttaa kohdetta, joka on heidän sydäntään lähellä.