Toisenlainen Lahja®
tuo iloa monelle

ToisenlainenLahja®tuoiloamonelle

Toisenlaiset Lahjat auttavat siellä, missä apua tarvitaan eniten

Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla ilahdutat läheistäsi ja samalla autat kaikkein köyhimpiä lapsia ja perheitä kehitysmaissa. Lahjoituksesta saat annettavaksi perinteisen postikortin tai sähköisen kortin. Kortissa kerrotaan, miten lahja auttaa kehitysmaiden perheitä.

Valitse perinteinen postikortti tai sähköinen kortti

Kymmenien lahjojen laajasta valikoimasta on helppo valita jokaiselle läheiselle mieluisa paketti, joka ei jää kuormittamaan kaappeja. Avustuskohteisiimme lahjoitetaan esimerkiksi vuohia, koulupukuja ja puuntaimia. Lahjojen avulla ihmiset pystyvät itse parantamaan elinolojaan.

Voit hankkia lahjan verkkosivuilta toisenlainenlahja.fi. Lahjan valitsemisen jälkeen voit valita perinteisen postikortin tai sähköisen kortin. Lahjoitustavaksi voit valita puolestaan joko verkkopankin tai luottokortin. Tilauksesta saat aina vahvistuksen sähköpostiisi.

Malli Toisenlaisen Lahjan perinteisestä postikortista.

Jos valitset perinteisen kortin, saat postin kautta omaan osoitteeseesi kortin, missä kerrotaan lahjoituksesta. Kortissa on tilaa omalle viestillesi lahjan saajaa varten. Voit antaa kortin lahjan saajalle joko henkilökohtaisesti tai lähettää sen postin kautta.

Jos valitset sähköisen kortin, lahjan saaja voi avata lahjan suoraan puhelimestaan.

Jos valitset sähköisen kortin, viesti ohjataan suoraan läheisesi sähköpostiin. Voit itse valita ajankohdan, milloin hän saa viestin. Saat jaettua korttilinkin halutessasi myös WhatsAppissa tai Facebookissa heti lahjoituksen jälkeen tai voit tehdä sen myöhemmin. Korttilinkki löytyy tilausvahvistuksesta, joka lähetetään sinulle sähköpostilla.

Lahjoja, joita ei tarvitse varastoida

Professori Katriina Aalto-Setälä on jo usean vuoden ostanut läheisilleen Toisenlaisia Lahjoja. ”Aika harvoin kukaan osaa ostaa kenellekään mitään, mitä toinen oikeasti tarvitsisi”, hän toteaa.