Pressikuvat

Pressikuvat

Kuvapankin valokuvat toimintamaistamme, ajankohtaisista humanitaarisista kriiseistä ja kotimaan tapahtumista ovat käytettävissä veloituksetta Kirkon Ulkomaanapua tai kehitysyhteistyötä käsittelevien juttujen yhteydessä.

Kuvaajan nimi/Kirkon Ulkomaanapu tai ACT-allianssi on mainittava julkaistujen kuvien yhteydessä.

Myös Kirkon Ulkomaanavun logot ovat ladattavissa kuvapankista.

Jos et löydä sopivaa kuvaa julkisesta kuvapankista, ota yhteyttä! Tarvittaessa kuvaaja Antti Yrjönen auttaa kuvien löytämisessä, antti.yrjonen@kirkonulkomaanapu.fi.

Syyrian maanjäristys

Olemme aloittaneet hätäapukeräyksen helmikuun 2023 maanjäristyksestä kärsivien ihmisten auttamiseksi Syyriassa. Kirkon Ulkomaanapu on työskennellyt Syyriassa vuodesta 2017 alkaen humanitaarisen avun ja koulutuksen parissa.


Pressikuvat Syyriasta
Ladattavissa ilman kirjautumista.

Ukraina

Kirkon Ulkomaanavun työ Ukrainassa keskittyy koulutukseen, psykososiaaliseen tukeen ja jälleenrakentamiseen. KUA kunnostaa sodasta kärsineitä kouluja esimerkiksi vaihtamalla ikkunoita ja muita osia rikkoutuneiden tilalle. Varustelemme koulujen pommisuojia niin, että niissä on hyvä opiskella ja oleilla ilmahälytysten aikana. Koulutamme opettajia ja koulupsykologeja ja panostamme lasten ja aikuisten psykososiaaliseen hyvinvointiin. Lisäksi toimitamme kouluihin niiden tarvitsemia välineistöjä, kuten opiskelutarvikkeita, urheiluvälineitä ja generaattoreita.


Pressikuvat Ukrainasta
Ladattavissa ilman kirjautumista.

Yhteisvastuu 2023 – Kenia

Osana vuoden 2023 Yhteisvastuukeräystä esittelemme työtämme Keniassa.
Pressikuvat ladattavissa ilman kirjautumista.