Kuukausilahjoittajat kertovat


Kolme KUA:n kuukausilahjoittajaa kertovat videolla omin sanoin, miksi heikoimmassa asemassa olevien auttaminen on heille sydämen asia.

Kuukausilahjoittaja Teija Heroja: ”Vähemmän ahdistusta ja enemmän tekoja”

Työnohjaaja ja Kirkon Ulkomaanavun kuukausilahjoittaja Teija Heroja on aina kokenut muiden auttamisen itselleen tärkeäksi. Kuukausilahjoittaminen on Teijalle mieluisa tapa lahjoittaa, sillä hän kokee olevansa aktiivisesti osana joukkoa, joka tekee konkreettisia tekoja paremman maailman puolesta.

Lahjoituksensa avulla Teija haluaa olla antamassa kehitysmaiden köyhimmille ihmisille välineitä selviytyä elämässä.

Katso Teijan inspiroiva video heikoimmassa asemassa olevien auttamisesta:

Liity sinäkin auttajien joukkoon!

Kilpapyöräilijä Antti Korpi: ”Yksin me emme ole mitään”

Kilpapyöräilijä ja kuukausilahjoittaja Antti Korpi auttaa seurakaveria lähellä ja lähimmäisiään kaukana. Pyöräily on opettanut Antille paljon yhteistyön merkityksestä. ”Yksin me ei olla mitään”, Antti toteaa, ja se pätee niin kilpapyöräilyyn kuin kuukausilahjoittamiseen.

Kuukausilahjoittajana Antti suuntaa katseensa maailmalle ja haluaa olla auttamassa kehitysmaiden köyhimpiä, ja sitä kautta poistaa globaalia eriarvoisuutta.

Katso Antin aito video auttamisen merkityksestä:

Näytelmäkirjailija Anna Krogerus: ”Lapsilla pitäisi olla turvaa niin paljon, että he uskaltavat toivoa”

Näytelmissään Anna Krogerus kuvaa maailmaa usein sellaisten päähenkilöiden silmin, jotka ovat heikommassa asemassa ja jollain tavalla näkymättömiä itselleen tai muille.

Myös kuukausilahjoittajana Anna on pienemmän puolella. Hän haluaa olla rakentamassa sellaista maailmaa, missä myös kehitysmaiden köyhimmillä lapsilla on mahdollisuus unelmoida.

Katso Annan koskettava video siitä, miksi lasten auttaminen on hänelle sydämen asia:

Ryhdy sinäkin kuukausilahjoittajaksi sinulle sopivalla kuukausittaisella summalla ja auta kehittyvien maiden köyhimpiä perheitä saamaan ne elämän perusedellytykset, joita me pidämme itsestäänselvyyksinä. Jokainen pienikin lahjoitus on arvokas!

Lue lisää kuukausilahjoittamisesta täältä.