KUUKAUSILAHJOITTAJAT
KERTOVAT

KUUKAUSILAHJOITTAJATKERTOVAT

Kolmen kuukausilahjoittajan kokemuksia

Kirkon Ulkomaanavun kuukausilahjoittajat, työnohjaaja Teija Heroja, kilpapyöräilijä Antti Korpi sekä näytelmäkirjailija Anna Krogerus kertovat, miksi heille on tärkeää olla mukana rakentamassa parempaa maailmaa.

Kuukausilahjoittaja
Teija Heroja

Työnohjaaja Teija Heroja on aina kokenut muiden auttamisen itselleen tärkeäksi. Kuukausilahjoittajana hän kokee olevansa aktiivisesti osana joukkoa, joka tekee konkreettisia tekoja paremman maailman puolesta.

Kuukausilahjoittaja
Antti Korpi

Kilpapyöräilijä Antti Korpi auttaa seurakaveria ja lähimmäisiään kaukana. Korpi on sitä mieltä, että on tärkeää suunnata katseensa niihin ihmisiin, jolla ei ole samat mahdollisuudet elämässä.

Kuukausilahjoittaja
Anna Krogerus

Näytelmäkirjailija Anna Krogerus haluaa olla mukana rakentamassa sellaista todellisuutta, jossa ihmisten on mahdollista unelmoida.

Liity mukaan kuukausilahjoittajien hyvää tekevään joukkoon

  • Lahjoittamalla kuukausittain köyhimmille perheille autat lapsia pääsemään kouluun, naisia saamaan koulutusta ja kokonaisia perheitä saamaan toimeentulon.
  • Lahjoittamalla katastrofien uhreille kuukausilahjoituksellasi kerrytetään katastrofirahastoa, jonka avulla sodan tai luonnonkatastrofin yllättäessä voimme auttaa välittömästi.

Kumpi on sinun tapasi olla mukana?