Hartausmateriaalit

Hartausmateriaalit

 

Kuvahartaus

Hartauden kuvat ja tekstit kertovat KUA:n työstä eri puolilla maailmaa. Hartaus perustuu Kirkon Ulkomaanavun vuoden 2022 seinäkalenteriin kuviin ja kuvateksteihin, mutta ne ovat jatkuvasti ajankohtaisia eikä kansilehden vuosiluku rajaa upeiden kuvien käyttöä.

Voit heijastaa kuvat seinälle, tai voit käyttää paperisen seinäkalenterin kuvia/ tulostaa power point -esityksen kuvat käyttöösi. Rukoushetken voi rakentaa esim 1-2 kuvan ympärille täydentäen tekstiin sopivalla virrellä ja/tai Raamatun tekstillä.

Pieni toivon vaellus

Pieni toivon vaellus on Kirkon Ulkomaanavun aiempien pyhiinvaellusmateriaalien pohjalta koottu aineisto, jota voi hyödyntää sekä lyhyellä vaelluksella että yhdessä paikassa toteutettavana yhteisenä työskentelynä. Vaelluksen sisällöt nousevat KUA:n teemoista oikeus kestävään toimeentuloon, oikeus laadukkaaseen koulutukseen ja oikeus rauhaan.

Maailman pakolaispäivä 20.6. – esirukous

Kansainvälistä YK:n pakolaispäivää vietetään 20.6. Kirkkohallitus, Kirkon Ulkomaanapu ja Suomen Ekumeeninen Neuvosto ovat vuonna 2020 valmitaneet yhteistyössä rukouksia, joita voit hyödyntää edelleen seurakuntasi jumalanpalveluksissa. Rukoukset ovat käyttökelpoisia myös muissa yhteyksissä, kun seurakunta haluaa muistaa pakolaisia.

Hartauksia rauhasta

Rauha-hartaushaineistot-tunnus

Hartauksia rauhasta on kokoelma hartaustekstejä ja rukouksia. Käytä valmiina hartaustekstinä tai omien ajatusten virikkeenä.