Osallistu Suvivirsi-keräykseen

Suvivirren sunnuntaita vietetään 26.5.2019.

Suvivirren sunnuntai on Kirkon Ulkomaanavun virallinen kolehtipyhä. Seurakuntien jumalanpalveluskolehdit kerätään tällöin Suvivirsi-keräykselle lasten ja nuorten koulutuksen tukemiseksi. Vuonna 2019 Suvivirsi-keräyksellä tuetaan koulunkäyntiä Ugandassa. Lue keräyskohteesta tarkemmin täältä.

Keräys ei kuitenkaan rajoitu yhteen päivään, vaan KUA:n lauluvihkon lauluja voi laulaa koko kevään ja kesän. Katso laululista ja säestysnuottitiedot täältä. Tarkemmat laulutapahtumien ajankohdat ja paikat löytyvät seurakuntien ilmoituksista. Suvivirren tuoreimmat kuulumiset jaetaan keräyksen Facebook-sivulla.

Seurakunnan työntekijä, tilaa lauluvihkoja tilauslomakkeellamme. Vihkoja lähetetään veloituksetta Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakuntiin. Valitettavasti emme voi toimittaa vihkoja yksityishenkilöille tai ulkomaille julkaisuoikeudellisista syistä. Vihkojen toimitus tapahtuu tilausjärjestyksessä maalis-huhtikuussa. Täytä tilauslomake huolella ja nouda paketti postista puhelinnumeroviestissä ilmoitettuun päivään mennessä tai se palautuu KUA:an. Lue keräysvinkkejä täältä.

Monta tapaa lahjoittaa!

Lahjoittamalla yhteislaulutilaisuuksien lippaisiin, jumalanpalveluksen kolehtiin, tekstiviestillä, MobilePayllä, pankkisiirrolla tai verkkopalvelun lahjoitussivun kautta autat tuhansien lasten ja nuorten koulunkäyntiä.

Mitä rahalla saa: esimerkiksi englannin tai matematiikan oppikirja maksaa 5 euroa, 50 kuulakärkikynää koululaisille 6 euroa, tyttöoppilaan hygieniatarvikkeet (kuukautissuojat ja alushousut) yhdelle lukukaudelle 12 euroa, kolmen oppilaan pulpetti 47 euroa.

Lahjoita tekstiviestillä: Lähetä tekstiviesti KOLEHTI numeroon 16499 ja lahjoita 20 euroa.

Maksa haluamasi summa MobilePayllä numeroon 75151.

Lahjoita tilisiirrolla: Nordea FI33 1572 3000 5005 04. Saaja: Kirkon Ulkomaanapu. Viestikenttään merkintä SUVIVIRSI.

Lahjoita Suvivirren lahjoitussivun kautta:

Lahjoita Suvivirsi-keräykseen

Lisätietoja: suvivirsi@kua.fi

Kiitos, että välität – kiitos, että laulat ja lahjoitat!