Palvelemme

Palvelemme

 

Ajankohtaispäivät

Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa kahdeksan ajankohtaispäivää vuodessa eri hiippakunnissa.

Ajankohtaispäivät on suunnattu Ulkomaanavun työn tekijöille ja tukijoille – yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille. Voit osallistua siihen koulutukseen, jonka paikka ja aika sopii sinulle parhaiten.

Koulutuksesta saa ajankohtaista tietoa Kirkon Ulkomaanavusta sekä kansainvälisen diakonian sisältöjä ja valmiita toimintamalleja ja materiaaleja käytettäväksi omassa tehtävässään. Päivä vahvistaa kansainvälisen diakonian osaamista.

Ajankohtaispäivän ohjelma lähetetään sähköpostilla järjestävän hiippakunnan seurakuntiin sekä yhteyshenkilöille. Ohjelmat löytyvät myös Kirkon Ulkomaanavun verkkosivuilta noin kuukausi ennen koulutuspäivää. Koulutuspäivä on maksuton.

Lisätietoa: Nina Silander, yhteyspäällikkö, 0400 801420, nina.silander@kua.fi

Päivien ohjelmat julkaistaan viimeistään kuukausi ennen koulutuspäivää.

Koronarajoitusten vaikutukset:

Alkuvuoden 2021 Ajankohtaispäivät toteutui verkkotilaisuuksina.
Syksyn 2021 Ajankohtaispäiväien osalta arvioimme toteutustapaa tilanteen mukaan. Jos tilaisuuksia ei voi turvallisesti järjestää, toteutamme syksyllä Ajankohtaispäivän verkossa.

Ajankohtaispäivään verkossa voi osallistua mistäpäin Suomea tahansa. Voit osallistua halutessasi vaikka kaikkiin!

Vuoden 2022 ajankohtaispäivät

3.2.2022 Rauma
8.2.2022 Helsinki
10.3.2022 Akaa
24.3.2022 Mikkeli
7.4.2022 Rovaniemi
28.4.2022 Kauhava
20.9.2022 Siuntio
6.10.2022 Kuopio

Lue tarkemmin tapahtumista ja laita päivä jo kalenteriisi!

Ajankohtaispäivät 2020 innosti paikan päällä ja verkossa

Vuonna 2020 ajankohtaispäiviä toteutettiin Paimiossa, Lahdessa, Helsingissä, Imatralla, Keravalla ja Muuramessa. Kuopion tilaisuus toteutettiin verkossa. Kalajoelle suunniteltu tilaisuus peruuntui poikkeustilan vuoksi.  Neljä ajankohtaispäivää alkoi messulla.  Koulutuspäiviin osallistui yhteensä 214  Kirkon Ulkomaanavun työn tekijää ja tukijaa eri puolilta Suomea.  Osallistujista 130 oli kirkon eri työalojen työntekijöitä. Luottamushenkilöitä, kirkon alan opiskelijoita ja vapaaehtoisia vastuunkantajia oli 84. Innostunut palaute kannustaa osallistumaan ajankohtaispäiviin jälleen vuonna 2021, alkuvuonna verkossa ja myöhemmin paikan päällä, jos se vain on mahdollista.