Palvelemme

Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa kahdeksan ajankohtaispäivää vuodessa eri hiippakunnissa.

Ajankohtaispäivät on suunnattu Ulkomaanavun työn tekijöille ja tukijoille – yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille. Voit osallistua siihen koulutukseen, jonka paikka ja aika sopii sinulle parhaiten.

Koulutuksesta saa ajankohtaista tietoa Kirkon Ulkomaanavusta sekä kansainvälisen diakonian sisältöjä ja valmiita toimintamalleja ja materiaaleja käytettäväksi omassa tehtävässään. Päivä vahvistaa kansainvälisen diakonian osaamista.

Ajankohtaispäivän ohjelma lähetetään sähköpostilla järjestävän hiippakunnan seurakuntiin sekä yhteyshenkilöille. Ohjelmat löytyvät myös Kirkon Ulkomaanavun verkkosivuilta noin kuukausi ennen koulutuspäivää. Koulutuspäivä on maksuton.

Lisätietoa: Nina Silander, seurakuntayhteyksien koordinaattori, 0400 801420, nina.silander(at)kua.fi

Ajankohtaispäivien 2019 tilasto

Vuonna 2019 ajankohtaispäiviä toteutettiin Seinäjoella, Tuusulassa, Porissa, Joensuussa, Taivalkoskella, Helsingissä ja Tampereella. Koulutuspäiviin osallistui yhteensä 403 Kirkon Ulkomaanavun työn tekijää ja tukijaa eri puolilta Suomea.  Osallistujamäärä nousi edellisvuodesta yli sadalla. Innostunut palaute kannustaa osallistumaan ajankohtaispäiviin jälleen vuonna 2020.