KUA:n kolehtipyhät

KUA:nkolehtipyhät

Kirkkohallituksen määräämät kolehdit 2024

Lahjoituskuvia vuodelle 2024
(kuvia kolehtien teemoihin, katastrofirahastoon ja Ukrainaan)

11.2. Laskiaissunnuntai, Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastoon hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille.31.3. Pääsiäispäivä, Maailman köyhimpien ihmisten auttamiseksi muun muassa toimeentulomahdollisuuksia parantamalla Kirkon Ulkomaanavun kautta19.5. Helluntaipäivä, Lasten ja nuorten koulutukseen 

18.8. 13. sunnuntai helluntaista, Nuorten toimeentulon vahvistamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta tarjoamalla kehittyvissä maissa muun muassa perus-, ammatti-, ja yrittäjyyskoulutusta, ammatinvalinnanohjausta sekä tukea työelämään siirtymisessä.  

22.9. 18. sunnuntai helluntaista, Rauhan ja vakauden edistämiseen väkivallan ja kostonkierteiden katkaisemiseksi kehittyvissä maissa

Suosituskolehti Luonnononnettomuuksien tai poliittisten levottomuuksien vuoksi kotinsa jättäneiden pakolaisten hyväksi Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Suosituskolehti Kirkon Ulkomaanavun kumppanimaiden koulutussektorin pitkäjänteiseen kehittämiseen

Tilitysohjeet seurakunnille

Seurakunnille on omat viitenumerot kolehteihin. Viitenumero vuodelle 2023 on myös Ukrainaan kerättäville kolehdeille. Viitenumerot ja tilitiedot kootusti.

Konfirmaatiokolehdit

Konfirmaatiomessun kolehdin valitseminen on nuorille konkreettinen mahdollisuus vaikuttaa ja muuttaa maailmaa. Konfirmaatiomessun kolehdin voi esimerkiksi kerätä katastrofirahastoon tai koulutuksen mahdollistamiseen tai toimeentulon vahvistamiseen. Myös ajantaisiin katastrofikeräyksiin on mahdollista kerätä kolehti.

Lahjoituskuvia konfirmaatiokolehteihin.

Tilitys Kirkon Ulkomaanavun tilille viestillä (konfirmaatiokolehti+srk:n nimi ja kolehtikohde)

Kolehtikohteen valinnan tueksi olemme tehneet rippikoululaisille myös globaalikasvatusta tukevan pelin. Pelin avulla syntyy myös kolehtipuheet valmiiksi.

Kysy lisää materiaaleja kolehteihin:
seurakuntavarainhankinnan ja viestinnän asiantuntija
Ulla Oinonen
ulla.oinonen(at)kua.fi
050 599 1181