Toisenlainen Lahja

Eettinen ja ekologinen Toisenlainen Lahja sopii erinomaisesti seurakunnan tilaisuuksiin

Lahjan hankkimisen helppous kirkkokahveilla, konsertin yhteydessä tai myyjäisissä ilahduttaa varmasti seurakuntalaisia.  Toisenlainen Lahja viestii lähimmäisen rakkaudesta ja kestävästä kehityksestä. Lahjoituksesta saa annettavaksi perinteisen postikortin tai sähköisen kortin. Kortissa kerrotaan, miten lahja auttaa kehitysmaiden perheitä.

Pitäessänne Toisenlaisen lahjan kortteja esillä, seurakunnan ei tarvitse huolehtia lahjojen maksamisesta. Lahjan hankkija maksaa valitsemansa kortin tilisiirrolla.

Tilaa helposti Toisenlainen Lahja -aloituspaketti

– Materiaalipankki tilaa tästä
– Sähköposti: toisenlainenlahja@kirkonulkomaanapu.fi
– Puhelin: 020 787 1201 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

 

Aloituspaketti sisältää
– 10 erilaista lahjaa, jokaista 10 korttia (yhteensä 100 korttia)
– Juliste 1 kpl
– Esitteitä 30 kpl
– Materiaali ryhmien kanssa työskentelyyn 1 kpl

 

 

Seurakunnan antamat lahjat voivat myös olla Toisenlaisia Lahjoja!

Mitä lahjaksi seurakunnan 70v-synttärisankarille, konfirmoidulle nuorelle, ammattiin valmistuvalle, tuoreelle isoselle tai vaikkapa seurakunnassa vierailevalle artistille?
Toisenlainen Lahja ratkaisee lahjapulmat! Se on aineeton lahja, joka säästää lahjan etsimisen päänvaivalta ja kaupoissa juoksemiselta. Lahja ilahduttaa ja yllättää henkilöt, joilla on jo kaikkea.

Toisenlainen Lahja seurakunnan verkkosivuilla ja somessa

Kertokaa verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, että teiltä saa Toisenlaisia Lahjoja! Mainitkaa myös tilaisuudet, joista lahjoja voi hankkia. Kuvia ja valmiita bannereita mainontaan saat pyydettäessä. Vinkkaa seurakunnan viestinnästä vastaavalle!

Lisää tietoa Toisenlaisesta Lahjasta