SINÄ VOIT AUTTAA
ukrainan lapsia

SINÄVOITAUTTAAukrainanlapsia

Kolme lasta kirjoittaa liitutaululle.

Tietoa meistäKirkon Ulkomaanapu

Teemme työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Jokaisella ihmisellä on oikeus rauhaan, laadukkaaseen koulutukseen ja kestävään toimeentuloon.

Jaa juhlailoasi merkkipäiväkeräyksellä

Juhlitko syntymäpäivää, häitä tai eläkkeellelähtöä? Perustamalla merkkipäiväkeräyksen vapautat ystäväsi lahjavalinnan miettimisestä. Pyydä vieraitasi tekemään lahjoitus joko köyhimmille perheille tai katastrofin uhreille.

Liity mukaan kuukausilahjoittajien hyvää tekevään joukkoon

Kuukausilahjoitus on paras tapa tukea työtämme pitkäjänteisesti. Voit lahjoittaa kuukausittain joko köyhimmille perheille tai katastrofien uhreille. Kumpi on sinun tapasi olla mukana?

Työmme teemat

Oikeus laadukkaaseen koulutukseen

Työmme tärkeimpiä tavoitteita on, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee ohjelmamaissamme kouluun ja saa laadukasta opetusta.

Oikeus rauhaan Symboli.

Oikeus
rauhaan

Rauha on edellytys ihmisoikeuksien toteutumiselle ja kestävälle kehitykselle. Kun yhteisöt saavat elää rauhassa, lapset voivat keskittyä koulunkäyntiin ja aikuiset toimeentulon hankkimiseen ja vakaan yhteiskunnan rakentamiseen.

Oikeus toimeentuloon Symboli.

Oikeus
toimeentuloon

Toimeentulo on edellytys ihmisarvoiselle elämälle. Itsensä ja perheensä elättämisen lisäksi toimeentulo lisää mahdollisuuksia osallistua yhteisönsä kehittämiseen.

Kirkon Ulkomaanavun ajankohtaiset uutiset

Tilaa Kirkon Ulkomaanavun uutiskirje, ja saat kerran kuukaudessa sähköpostiisi koosteen siitä, miten apu viedään perille.

Kuvituskuva

tule kuuntelemaanTekoja-podcast

Tekoja on Kirkon Ulkomaanavun uusi podcast-sarja. Sarjassa perehdytään kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun ajankohtaisiin aiheisiin ja usein kysyttyihin kysymyksiin.

Mies hoitaa vanhan naisen kynsiä.

Tilaa kotiisiTekoja-lehti

Tekoja on Kirkon Ulkomaanavun oma lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on maksuton ja voit tilata sen sähköisenä tai paperiversiona postitse kotiin.

Nainen puutarhassa Etelä-Sudanissa

Lataa TIETOKONEELLESITaustakuva

Tältä sivulta löydät kuukausittain vaihtuvan kalenterikuvan ja valikoiman muita taustakuvia, joilla voit osoittaa tukesi Kirkon Ulkomaanavun työlle.

muuta maailmaaNaisten Pankki

Naisten Pankki tukee naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa. Hankkeet toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu. Tule mukaan tekemään maailmasta tasa-arvoinen.

Kua somessa