Jotkut asiat ovat liian tärkeitä
vain kerran tehtäviksi

Jotkutasiatovatliiantärkeitävainkerrantehtäviksi

Autatko lähimmäisiäsi mieluiten kerran elämässä vai aina tarvittaessa? Kuukausilahjoittajana muutat perheiden elämää joka kuukausi. Turvaa lasten koulupolku, ja anna perheille avaimet omaan toimeentuloon. Liity kuukausilahjoittajaksi!

Apu menee perille

Vuonna 2022 yhdestä Kirkon Ulkomaanavulle lahjoitetusta eurosta käytettiin avustustyöhön 91,5 senttiä. 8,5 senttiä käytettiin tukitoimintoihin, eli vaikuttamistoimintaan, varainhankintaan, viestintään ja koulutukseen sekä yleishallintoon.

Miten lahjoituksesi auttaa?

Säännöllinen  kuukausilahjoitus on paras tapa auttaa. Sen avulla mahdollistat pitkäjänteisen työn siellä, missä hätä on kaikkein suurin. Esimerkkejä siitä, miten apusi muuttaa ihmisten elämää:

15 eurolla kuukaudessa 100 lasta saa aterian.

11 eurolla kuukaudessa tarjoat lapselle koulutarvikkeet.

30 eurolla kuukaudessa mahdollistat naiselle ammattikoulutuksen.

50 eurolla kuukaudessa 500 ihmistä saa vettä viikoksi.

Vaikuttavaa apua siellä, missä hätä on suurin

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Teemme työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Tavoitteenamme on pysyvä muutos, jossa ihmiset pystyvät itse hankkimaan toimeentulonsa ja tyydyttämään perustarpeensa.

Kirkon Ulkomaanavun kuukausilahjoittaja Teija Heroja.

Tule mukaan rakentamaan oikeudenmukaisempaa maailmaa

Kuukausilahjoittajamme mahdollistavat pysyvien tulosten saavuttamisen. Ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi olet osa laajaa yhteisöä tasa-arvoisemman ja kestävämmän maailman puolesta.