Älä anna kuukautisten
katkaista siipiä unelmilta

Äläannakuukautistenkatkaistasiipiäunelmilta

Kolme lasta kirjoittaa liitutaululle.

Tietoa meistäKirkon Ulkomaanapu

Teemme työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Jokaisella ihmisellä on oikeus rauhaan, laadukkaaseen koulutukseen ja kestävään toimeentuloon.

Kaksi nuorta ihmistä seisoo selät vastakkain ja katsoo vakavana ja päättäväisenä kameraan.

Meille periksiantamattomilleTestaa oletko periksiantamaton

Me menemme tänäänkin rakentamaan maailmasta oikeudenmukaisempaa paikkaa kaikille. Maailmaa, jossa ei ole “meitä” ja “muita”. On vain meitä.

Pieni lettipäinen koululainen hymyilee pulpetissaan kameralle Ukrainassa.

Auta Ukrainan lapsia

Ukrainassa miljoonat lapset ovat joutuneet jättämään kotinsa ja keskeyttämään koulunkäynnin. Lahjoittamalla hätäapukeräykseen autat esimerkiksi tukemaan paikallisia opettajia ja kunnostamaan kouluja.

Jotkut asiat ovat liian tärkeitä vain kerran tehtäviksi

Kuukausilahjoittajana muutat perheiden elämää joka kuukausi. Turvaa lasten koulupolku, ja anna perheille avaimet omaan toimeentuloon.

Työmme teemat

Oikeus laadukkaaseen koulutukseen

Työmme tärkeimpiä tavoitteita on, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee ohjelmamaissamme kouluun ja saa laadukasta opetusta.

Oikeus rauhaan Symboli.

Oikeus
rauhaan

Rauha on edellytys ihmisoikeuksien toteutumiselle ja kestävälle kehitykselle. Kun yhteisöt saavat elää rauhassa, lapset voivat keskittyä koulunkäyntiin ja aikuiset toimeentulon hankkimiseen ja vakaan yhteiskunnan rakentamiseen.

Oikeus toimeentuloon Symboli.

Oikeus
toimeentuloon

Toimeentulo on edellytys ihmisarvoiselle elämälle. Itsensä ja perheensä elättämisen lisäksi toimeentulo lisää mahdollisuuksia osallistua yhteisönsä kehittämiseen.

Tilaa Kirkon
Ulkomaanavun uutiskirje

Haluan tilata KUA:n uutiskirjeen sähköpostiini ja saada uutisia työmme tuloksista sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Mies hoitaa vanhan naisen kynsiä.

Tilaa kotiisiTekoja-lehti

Tekoja on Kirkon Ulkomaanavun oma lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on maksuton ja voit tilata sen sähköisenä tai paperiversiona postitse kotiin.

muuta maailmaaNaisten Pankki

Naisten Pankki tukee naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa. Hankkeet toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu. Tule mukaan tekemään maailmasta tasa-arvoinen.

anna lahjaksiToisenlainen Lahja

Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla ilahdutat läheistäsi ja samalla autat lapsia ja perheitä kaikista köyhimmissä maissa. Lahjoituksesta saat annettavaksi sähköisen tai paperisen kortin.

Kua somessa