KUA:n kolehtipyhät 2020

Kirkkohallituksen määräämät kolehdit

23.2.2020 laskiaissunnuntai
Jumalan rakkauden uhritie
Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle, katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseen hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille.

Syyrian sotaa paennut Mariam asuu nyt al-Jaririn pakoilaiskeskuksessa.Lue laskiaissunnuntain kolehtikirje.
Lataa kuva kolehtikirjeessä esitellystä Mariamista.
Voit käyttää kuvaa seurakunnan viestinnässä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai jumalanpalveluksen aikana kirkon screenille / seinälle heijastaen.

 

 

 

 

12.4.2020 pääsiäispäivä
Kristus on ylösnoussut!
Naisten toimeentulon parantamiseen kehitysmaissa tarjoamalla muun muassa ammatti-, viljelys- ja yrittäjyyskoulutusta Kirkon Ulkomaanavun kautta.

24.5.2020 kuudes sunnuntai pääsiäisestä (Suvivirren sunnuntai)
Pyhän Hengen odotus
Lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa kunnostamalla kouluja, tukemalla paikallisia opettajia ja hankkimalla opetusmateriaaleja Kirkon Ulkomaanavun kautta.

26.7.2020 kirkastussunnuntai (Kristuksen kirkastumisen päivä)
Kirkastettu Kristus
Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa muun muassa toimeentulomahdollisuuksia parantamalla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

29.11.2020  ensimmäinen adventtisunnuntai
Kuninkaasi tulee nöyränä
Pakolaisten auttamiseen muun muassa tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta.

 

Vapaat kolehtipyhät

Lisäksi kirkkohallitus suosittelee kolehdin keräämistä

Rauhan ja vakauden edistämiseen väkivallan ja kostonkierteiden katkaisemiseksi kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.