KUA:n kolehtipyhät 2020

Kirkkohallituksen määräämät kolehdit

23.2.2020 laskiaissunnuntai
Jumalan rakkauden uhritie
Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahastolle, katastrofirahaston valmiuden ylläpitämiseen hätäavun antamiseksi ihmisten ja luonnon aiheuttamien kriisien uhreille.

Syyrian sotaa paennut Mariam asuu nyt al-Jaririn pakoilaiskeskuksessa.Lue laskiaissunnuntain kolehtikirje.
Lataa kuva kolehtikirjeessä esitellystä Mariamista.
Voit käyttää kuvaa seurakunnan viestinnässä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai jumalanpalveluksen aikana kirkon screenille / seinälle heijastaen.

 

 

 


12.4.2020 pääsiäispäivä

Kristus on ylösnoussut!
Pääsiäissunnuntaina 12.4.2020 kirkkohallitus oli määrännyt seurakunnat keräämään kolehdin Kirkon Ulkomaanavulle. Korona-pandemian vuoksi seurakuntalaisten ei ole mahdollista osallistua kolehtiin jumalanpalveluksissa, mutta kirkkohallituksen ohjeen mukaan seurakunnat voivat kertoa kolehtia korvaavasta järjestön varainhankintakeräyksestä.

Nainen kampaa lapsen hiuksia.Lue pääsiäisen keräyskirjeestä Kirkon Ulkomaanavun koronakeräyksestä sekä ohjeet keräyksen viestintään jumalanpalvelusstriimissä, seurakunnan verkkosivustolla ja sosiaalisessa mediassa.

 

 

 

 

24.5.2020 kuudes sunnuntai pääsiäisestä (Suvivirren sunnuntai)
Pyhän Hengen odotus
Lasten ja nuorten koulutuksen mahdollistamiseen ja tukemiseen kehitysmaissa kunnostamalla kouluja, tukemalla paikallisia opettajia ja hankkimalla opetusmateriaaleja Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Lue Suvivirren sunnuntain kolehtikirjeestä tietoa Suvivirsi-keräyksestä sekä ohjeet keräyksen viestintään jumalanpalvelusstriimissä, seurakunnan verkkosivustolla ja sosiaalisessa mediassa.

 

 

 

 

 


26.7.2020 kirkastussunnuntai (Kristuksen kirkastumisen päivä)

Kirkastettu Kristus
Köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa muun muassa toimeentulomahdollisuuksia parantamalla Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Lue kirkastussunnuntain kolehtikirje ja jaa Chhinan tarina ja valokuva seurakunnan verkkopalvelussa, sosiaalisessa mediassa ja jumalanpalveluksessa.

 

 

 

 

 

29.11.2020  ensimmäinen adventtisunnuntai
Kuninkaasi tulee nöyränä
Pakolaisten auttamiseen muun muassa tukemalla toimeentulon hankkimista ja tarjoamalla lapsille mahdollisuuksia palata kouluun Kirkon Ulkomaanavun kautta.

 

Vapaat kolehtipyhät

Lisäksi kirkkohallitus suosittelee kolehdin keräämistä

Rauhan ja vakauden edistämiseen väkivallan ja kostonkierteiden katkaisemiseksi kehitysmaissa Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Konfirmaatiokolehdiksi Kirkon Ulkomaanapu suosittelee Koulu Ugandaan -keräystä