Auta kunnostamaan koulu Ugandassa

AutakunnostamaankouluUgandassa

Koulu Ugandaan -keräys on päättynyt

Lämmin kiitos kaikille Koulu Ugandaan -keräykseen osallistuneille!

Keräys tuotti yli 76 000 euroa. Keräysvaroilla rakennettiin Bidibidin pakolaisasutusalueelle kaksi kolmen luokkahuoneen rakennusta, osana isompaa Koro Highland Secondary Schoolin rakennusprojektia. Katso koulun oppilaan Sophien videosta, miten paljon paremmat opiskelumahdollisuudet koululla on nyt. Ota myös käyttöön Koulu Ugandaan -rippikoulumateriaali nuorten kanssa työskentelyyn!

Vaikka tämä keräys on päättynyt, KUA:n työ Ugandassa ja varainhankinta muissa muodoissa jatkuvat koulutuksen, toimeentulon ja rauhan hyväksi. Ugandan pakolaisasutusalueilla on paljon nuoria, jotka eivät voi käydä koulua, sillä kouluja ei ole riittävästi tai ne ovat erittäin huonossa kunnossa ja täyteen ahdettuja. Mutta toivoa on! Kirkon Ulkomaanapu rakentaa ja kunnostaa kouluja, palkkaa opettajia ja hankkii opiskelulumateriaaleja, jotta yhä useampi nuori saisi mahdollisuuden itsenäiseen elämäään, ammattiin ja toimeentuloon.

Tämä ei ole mahdollista ilman sinun tukeasi. Lahjoittamalla luot tulevaisuuden toivoa – kiitos, että olet mukana tasa-arvoisemman ja oikeudenmukaisemman maailman rakentamisessa!