Auta ukrainan lapsia

Autaukrainan lapsia

Kolme lasta kirjoittaa liitutaululle.

Tietoa meistäKirkon Ulkomaanapu

Teemme työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Jokaisella ihmisellä on oikeus rauhaan, laadukkaaseen koulutukseen ja kestävään toimeentuloon.

Pulpetissa muiden oppilaiden ympäröimänä istuva kongolainen tyttö katsoo kameraan.

Yhteisvastuu 2024

Auta nuoria Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Yhteisvastuun tuella KUA:n katastrofirahasto työskentelee muun muassa Ugandan pakolaisasutusalueilla.

Kaupunkikuvaa Länsirannalta. Kuvassa nainen kävelee talojen välissä lapsi sylissään.

Tue koulutustyötä palestiinalaisalueilla

Humanitaarinen tilanne palestiinalaisalueilla on heikentynyt voimakkaasti. Auta lapsia Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa saamaan psykososiaalista tukea sekä suojelua humanitaarisessa kriisissä ja tue opettajien etäopetustaitoja.

Liity mukaan kuukausilahjoittajaksi

Kuukausilahjoitus on paras tapa auttaa. Voit lahjoittaa joko kaikista köyhimmille perheille tai katastrofien uhreille. Turvaa lasten koulupolku, ja anna perheille avaimet omaan toimeentuloon. Anna lahjoituksesi tehdä hyvää joka kuukausi!

Työmme teemat

Oikeus laadukkaaseen koulutukseen

Työmme tärkeimpiä tavoitteita on, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee ohjelmamaissamme kouluun ja saa laadukasta opetusta.

Oikeus rauhaan Symboli.

Oikeus
rauhaan

Rauha on edellytys ihmisoikeuksien toteutumiselle ja kestävälle kehitykselle. Kun yhteisöt saavat elää rauhassa, lapset voivat keskittyä koulunkäyntiin ja aikuiset toimeentulon hankkimiseen ja vakaan yhteiskunnan rakentamiseen.

Oikeus toimeentuloon Symboli.

Oikeus
toimeentuloon

Toimeentulo on edellytys ihmisarvoiselle elämälle. Itsensä ja perheensä elättämisen lisäksi toimeentulo lisää mahdollisuuksia osallistua yhteisönsä kehittämiseen.

Tilaa Kirkon
Ulkomaanavun uutiskirje

Haluan tilata KUA:n uutiskirjeen sähköpostiini ja saada uutisia työmme tuloksista sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Teini-ikäinen tyttö istuu raunioituneen rakennuksen edessä Ukrainassa.

KIRKON ULKOMAANAVUN Vuosikertomus 2022

Viime vuosi oli monella tavalla muutosten vuosi toiminnallemme. Yhdessä rahoittajiemme ja lahjoittajiemme kanssa tuimme yli miljoonaa avun tarpeessa ollutta ihmistä.

Mies hoitaa vanhan naisen kynsiä.

Tilaa kotiisiTekoja-lehti

Tekoja on Kirkon Ulkomaanavun oma lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on maksuton ja voit tilata sen sähköisenä tai paperiversiona postitse kotiin.

Nainen puutarhassa Etelä-Sudanissa

Lataa TIETOKONEELLESITaustakuva

Tältä sivulta löydät kuukausittain vaihtuvan kalenterikuvan ja valikoiman muita taustakuvia, joilla voit osoittaa tukesi Kirkon Ulkomaanavun työlle.

muuta maailmaaNaisten Pankki

Naisten Pankki tukee naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa. Hankkeet toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu. Tule mukaan tekemään maailmasta tasa-arvoinen.

Kua somessa