Paras tapa auttaa. Aloita kuukausilahjoitus!

Kuukausilahjoittajana autat pelastamaan ihmishenkiä katastrofeissa ja tarjoat maailman köyhimmille ihmisille mahdollisuuden toimeentuloon. Liity lahjoittajaksi heti!

Syyrialaiset tarvitsevat apuasi!

Auta konfliktista kärsiviä syyrialaisia! Avustusvaroilla korjataan kouluja sekä parannetaan lasten ja nuorten koulunkäyntimahdollisuuksia Syyriassa.

Lahjoita

Toisenlainen Lahja menee todelliseen tarpeeseen!

Eettisellä ja ekologisella Toisenlaisella Lahjalla ilahdutat läheistäsi ja muutat samalla kehitysmaan perheen elämän.

Lahjoita
KUA edistää lasten koulutusta Keski-Afrikan tasavallassa rakentamalla ja kunnostamalla luokkahuoneita.

Suomen on vahvistettava koulutuksen roolia kehitysyhteistyössään

Lue lisää
KUA:n ja OEP:n yhteishankkeessa koulutettiin 20 nuorta tulevaa yrittäjää Ugandassa.

Suomalainen yrittäjän ammattitutkinto on mahdollista suorittaa nykyään myös Ugandassa – ensimmäiset tutkinnon suorittaneet juhlivat valmistujaisiaan kesäkuun puolivälissä

Ugandassa juhlittiin kesäkuussa valmistujaisia, kun 20 suomalaisen ammattitutkinnon suorittanutta saivat pitkän uurastuksen jälkeen tutkintotodistuksensa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Ugandassa on ollut mahdollista suorittaa suomalainen ammattitutkinto.

Lue lisää

Kirkon Ulkomaanavun humanitaarinen työ Bangladeshin pakolaisleireillä tavoittaa eniten tukea tarvitsevia naisia ja tyttöjä

Bangladeshin pakolaisleireillä murrosikäisiä tyttöjä ja nuoria naisia auttavaa työtä tehdään naisille tarkoitettujen tilojen lisäksi yksinhuoltajaäitien perheiden asumuksissa. Kysyimme 313 työmme piirissä olevalta naiselta ja tytöltä, millaista tietoa ja koulutusta he erityisesti toivovat.

Lue lisää

Vuosikertomus 2017

Lue lisää

Vuosikertomus 2017

Lue lisää

Seuraa avustustyötämme sosiaalisessa mediassa