Suvivirsi

Suvivirsi kajahtaa ympäri Suomen!

Keväinen linnunlaulu on merkki uudesta alusta, mahdollisuudesta uuteen elämään. Suvivirsi ja muut keväiset ja kesäiset laulut soikoot ympäri Suomen! Laulamalla ja osallistumalla keräykseen mahdollistamme uuden alun lapsille ja nuorille koulutiellä.

Suvivirsi-tapahtumat 2018

Vuonna 2018 Suvivirren sunnuntaita vietetään 27.5.

Suvivirren sunnuntain kolehti kannetaan kehitysmaiden lasten ja nuorten laadukkaan koulutuksen turvaamiseksi Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Sunnuntai 27.5. on seurakunnissa vapaa kolehtipyhä, joka tarkoittaa että seurakunta saa itse päättää jumalanpalveluksessa kerättävän kolehdin kohteen.

Keräys ei kuitenkaan rajoitu yhteen päivään, vaan KUA:n lauluvihkon lauluja voi laulaa koko kevään ja kesän. Lue täältä ideoita, millä tavoin seurakunnat voivat yhdistää laulamisen ilon ja varojen keräämisen Nepalin lasten ja nuorten hyväksi. Tarkemmat ajankohdat ja paikat löydät keväällä 2018 Suvivirren tapahtumakartasta tai seurakuntien ilmoituksista.

Laulutapahtumien keräyskohde

Vuoden 2018 Suvivirsi-keräyksellä tuetaan nepalilaisten lasten ja nuorten koulunkäyntiä.

Lauluvihko 2018

Voit käyttää vihkoa monissa eri tapahtumissa, messuissa, yhteislaulutapahtumissa tai vaikkapa perhejuhlissa. Vihkoa voit tilata tammikuusta eteenpäin veloituksetta osoitteesta suvivirsi(at)kirkonulkomaanapu.fi. Vihkojen toimitus tapahtuu 23.4.2018 alkavalla viikolla.

Suvivirsi-lauluvihkon laulut 2018

Suvivirsi sosiaalisessa mediassa

Suvivirren uusimmat kuulumiset päivitetään keräyksen Facebook-sivustolle.

Tykkää sivustosta, jotta pysyt kärryillä uusimmissa käänteissä ja saat oman tapahtumasi lentoon!

Olemme myös Instagramissa sekä Twitterissä nimellä Suvivirsi. Tule seuraamaan meitä, niin tiedät, missä mennään! Seuraamalla ja jakamalla asiatunnistetta #suvivirsi voit itsekin päästä mukaan menoon kuvien, uutisten ja kommenttien muodossa!

Yhteistyökumppanit

Perinteiseen tapaan tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Suomen seurakunnat ja kaikki te tahot, jotka olette järjestämässä laulutapahtumia ja Suvivirsi-messuja ympäri Suomen. 

Lisätietoja: suvivirsi@kirkonulkomaanapu.fi

Kiitos, että olette mukana tekemässä kevään ja kesän mukavinta keräystä ja auttamassa kehitysmaiden lapsia ja nuoria koulutiellä.

suvivirsi 2016