Testamenttilahjoitus

Testamentillä tuet kehitysmaiden lasten koulutusta

Testamenttilahjoitus on kaunis tapa auttaa

Jo pienelläkin osuudella omaisuudestasi voi olla suurempi vaikutus kehitysmaiden köyhimpien ihmisten elämässä kuin ehkä uskoisitkaan.

Tilaa maksuton testamenttiopas harkintasi tueksi täyttämällä oheinen lomake. Tilaus käsitellään luottamuksellisesti eikä se velvoita sinua mihinkään.

Tee testamentti ja saat aikaan kestävän muutoksen

Kun olet ensin huomioinut testamentissasi läheisesi, harkitsisitko vielä muuttavasi kehitysmaissa elävien hädänalaisten perheiden tulevaisuuden valoisammaksi? Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi, voit muuttaa perheiden tai jopa kokonaisten yhteisöjen elämää kehitysmaissa. Lapset pääsevät kouluun ja oppivat lukemaan sekä laskemaan. Nuoret saavat ammattikoulutusta ja naiset keinoja hankkia riittävä toimeentulo koko perheelleen.

Testamenttilahjoituksen ei tarvitse olla suuri. Jokainen lahjoitus on todella tärkeä apu. Me lupaamme käyttää lahjoitukset niin, että niillä on mahdollisimman suuri vaikutus köyhimpien ihmisten elämässä.

Testamenttilahjoitukset ovat tärkeitä työmme jatkumisen turvaamiseksi. Yleishyödyllisenä järjestönä Ulkomaanavun ei tarvitse maksaa testamenttilahjoituksesta veroa.

Miten voi tehdä testamenttilahjoituksen?

Testamentin tekeminen ei ole vaikeaa, mutta on olemassa muutama muotoseikka, jotka tulee ottaa huomioon. Voit tilata avuksesi kotiisi testamenttioppaan, josta löydät tietoa testamenttilahjoituksesta sekä testamentin teosta. Voit myös halutessasi lukea syventävää lisätietoa testamenttilahjoittamisesta.

Lisätietoa: Johanna Karjalainen, +358 40 733 0471, johanna.karjalainen@kua.fi