Testamenttilahjoitus

Testamentillä tuet kehitysmaiden lasten koulutusta

Perinnöksi parempi maailma

Meidän unelmamme on, että jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus ihmisarvoiseen elämään, jossa elämän perusedellytykset, kuten puhdas vesi, riittävä ravinto, mahdollisuus hankkia perheelle toimeentulo ja lähettää lapset kouluun, toteutuvat. Lukemattomat perheet kehitysmaissa haaveilevat näistä mahdollisuuksista elämässään.

Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi olet mukana toteuttamassa unelmaa paremmasta maailmasta ja turvaat paremmat edellytykset elämään myös tuleville sukupolville. Jo pienelläkin osuudella omaisuudestasi voi olla suurempi vaikutus kehitysmaiden köyhimpien ihmisten elämässä kuin ehkä uskoisitkaan.

Miten voin tehdä testamenttilahjoituksen?

Voit tilata avuksesi kotiisi maksutta testamenttioppaan, josta löydät tietoa testamenttilahjoituksesta sekä testamentin tekoon liittyvistä muotoseikoista. Tilaus käsitellään luottamuksellisesti eikä se velvoita sinua mihinkään.

Kyllä, haluan tilata maksuttoman testamenttioppaan

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

 

Ota yhteyttä

Annamme mielellämme lisätietoa, ohjeita ja neuvoja testamenttiasioihin liittyvissä kysymyksissä.

Sofia Rindmar
Testamenttiasioiden koordinaattori
040 645 3468
sofia.rindmar@kua.fi

Usein kysytyt kysymykset

Vaikka testamentin tekeminen ei ole vaikeaa, tulee sen täyttää tietyt muotovaatimukset, jotta sen tekijän toiveet toteutuvat. Ohessa viisi kysymystä ja vastausta aiheista, jotka ovat usein askarruttaneet ihmisiä.

Katso kysymykset ja vastaukset