Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyö

Yritysyhteistyön muotoja on monia

Yritys voi tehdä kanssamme hanke- tai tuoteyhteistyötä, tukea toimintaamme järjestämällä henkilöstötempauksia tai lahjoittamalla osaamista pro bono -kumppanina. Toisenlainen Lahja on myös oiva tapa muistaa työntekijöitä ja yrityksen muita tärkeitä sidosryhmiä.

Hankeyhteistyö

Hankeyhteistyö voi olla esimerkiksi koulujen rakentamista, pakolaisleireillä tapahtuvaa avustustyötä, naisten pienyritysten tukemista tai vaikkapa nuorten ammattikoulutusta.

Tuoteyhteistyö

Tuoteyhteistyön myötä yritys lahjoittaa sovitun summan tai prosenttiosuuden tietyn tuotteen tai tuoteryhmän tuotoista kaikkein köyhimmille perheille tai katastrofien uhreille.

Henkilöstötempaukset

Henkilöstötempaukset ovat erilaisia tapahtumia aina pienestä henkilöstön kahvihetkestä suureen työhyvinvointikampanjaan saakka. Tapahtuman tuotot ohjataan kaikkein köyhimmille perheille tai katastrofien uhreille.

Pro bono -yhteistyö

Pro bono -kumppanina yritys tukee toimintaamme lahjoittamalla yrityksen ammattiosaamista. Olemme erittäin kiitollisia myös lahjoitetusta mainostilasta tai painotöihin liittyvistä lahjoituksista.

A child carrying a goat.

Yrityslahjat

Toisenlainen Lahja on oiva tapa muistaa työntekijöitä ja yrityksen muita tärkeitä sidosryhmiä. Voimme yhdessä räätälöidä perinteiset ja sähköiset kortit yrityksen omalla tervehdyksellä ja logolla varustetuiksi.

Kiinnostaako yritysyhteistyö?

Etsitään yhdessä yhteistyön muoto, joka on yrityksenne arvojen mukainen.

Ota yhteyttä

Laura Ylätalo
Yhteyspäällikkö
laura.ylatalo@kua.fi
+358 40 670 4491