Suvivirsi

suvibanneri2016

Suvivirsi kajahtaa ympäri Suomen!

Vuonna 2017 Suvivirren sunnuntaita vietetään 28.5.

Suvivirren sunnuntain kolehti kannetaan kehitysmaiden lasten ja nuorten laadukkaan koulutuksen turvaamiseksi Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Sunnuntai 28.5. on seurakunnissa vapaa kolehtipyhä, joka tarkoittaa että seurakunta saa itse päättää jumalanpalveluksessa kerättävän kolehdin kohteen.

 

Keväinen linnunlaulu on merkki uudesta alusta, mahdollisuudesta uuteen elämään. Suvivirsi ja muut keväiset ja kesäiset laulut soikoot ympäri Suomen! Laulamalla ja osallistumalla keräykseen mahdollistamme uuden alun  lapsille ja nuorille koulutiellä.

Turku Cathedral Youth Choir ja vuoden 2016 virallinen Suvivirsi-video.

Suvivirsi-tapahtumat 2016

Suvivirren sunnuntaita vietettiin ympäri maan 29.5.2016.  Kampanja ei kuitenkaan rajoitu yhteen päivään vaan Suvilinnun laulukirjan lauluja voi laulaa koko kevään ja kesän. Tarkemmat ajankohdat ja paikat löydät karttapalvelusta. Jos oma paikkakuntasi ei näy kartalla, käy kysymässä seurakunnastasi lisätietoja paikkakuntasi tapahtuman ajankohdasta.

Kampanjan keräyksen kohde

Vuonna 2016 keräämme  Suvivirsi-tapahtumissa varoja kehitysmaiden lasten ja nuorten koulutuksen hyväksi. Koulutus ei tarkoita pelkästään koulurakennuksia, vihkoja ja kyniä vaan myös laadukasta opetusta. Tänä vuonna kohde on Etelä-Sudan. Tue Etelä-Sudanin koululaisia ja lahjoita keräykseen. Kiitos!

Suvivirren uusi sovitus ja muut markkinointi materiaali

Tänä vuonna voit laulaa myös uuden Timo Lehtovaaran Suvivirsi-sovituksen.

Nuotit ladattavissa veloituksetta Materiaalit-sivulta.

Samasta kansiosta löydät myös paikkakuntasi tapahtumaa varten markkinointimateriaalia, juliste-pohjia, kuvia jne. Jos jotain puuttuu, niin otathan yhteyttä.

Suvilinnun lähettiläät

Vuoden 2016 Suvilintu-lähettiläinä toimii Turku Cathedral Youth Choir eli tuttavallisemmin TCYC. Tämä Turun tuomiokirkon nuorisokuoro koostuu 22 diskanttilaulajasta. Kuoroa johtaa Turun tuomiokirkon kanttori Anu Åberg.

Kuoron suojelija on Suomen luterilaisen kirkon arkkipiispa Kari Mäkinen ja sen vakituisena, omana urkurina ja säestäjänä toimii Turun tuomiokirkon urkuri Markku Hietaharju. Lisätietoa kuorosta löydät Suvilinnun Lähettiläät-sivulta.

Turku Cathedral Youth Choir

Turku Cathedral Youth Choir

Suvilinnun laulukirja 2016

Vuoden 2016 Suvilinnun laulukirja sisältää seuraavat virret ja laulut. Tarkoituksena on löytää kaikille jotain. Voit käyttää vihkoa monissa eri tapahtumissa, messuissa, yhteislaulutapahtumissa tai vaikkapa perhejuhlissa. Vihkoa voit tilata veloituksetta osoitteesta suvivirsi(at)kirkonulkomaanapu.fi.

suvilinnun_laulut_2016

Suvivirsi sosiaalisessa mediassa

Suvivirren uusimmat kuulumiset päivitetään kampanjan Facebook-sivustolle.

Tykkää sivustosta, jotta pysyt kärryillä uusimmissa käänteissä ja saat oman tapahtumasi lentoon!

Olemme myös Instagramissa sekä Twitterissä nimellä SUVIVIRSI. Tule seuraamaan meitä, niin tiedät, missä mennään! Seuraamalla ja jakamalla asiatunnistetta #SUVIVIRSI voit itsekin päästä mukaan menoon kuvien, uutisten ja kommenttien muodossa!

Yhteistyökumppanit

Tänäkin vuonna tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Suomen seurakunnat ja kaikki te tahot, jotka olette järjestämässä laulutapahtumia ja Suvivirsi-messuja ympäri Suomen. 

Lastenmaan toukokuun numero sisälsi jälleen Suvivirsi-kampanjaan liittyvää aineistoa.

Lisätietoja: suvivirsi@kirkonulkomaanapu.fi

Kiitos, että olette mukana tekemässä kevään ja kesän mukavinta kampanjaa ja auttamassa eteläsudanilaisia lapsia ja nuoria koulutiellä.

suvivirsi 2016