Suvivirsi

Suvivirsi auttaa pakolaisia ja köyhiä ugandalaisia koulutielle.

Suvivirsi kajahtaa ympäri Suomen!

Keväinen linnunlaulu on merkki uudesta alusta, mahdollisuudesta uuteen elämään. Suvivirsi ja muut keväiset ja kesäiset laulut soikoot ympäri Suomen! Laulamalla ja osallistumalla keräykseen mahdollistamme uuden alun  lapsille ja nuorille koulutiellä.

Suvivirsi-tapahtumat 2017

Vuonna 2017 Suvivirren sunnuntaita vietetään 28.5.

Suvivirren sunnuntain kolehti kannetaan kehitysmaiden lasten ja nuorten laadukkaan koulutuksen turvaamiseksi Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Sunnuntai 28.5. on seurakunnissa vapaa kolehtipyhä, joka tarkoittaa että seurakunta saa itse päättää jumalanpalveluksessa kerättävän kolehdin kohteen.

Kampanja ei kuitenkaan rajoitu yhteen päivään vaan Suvilinnun laulukirjan lauluja voi laulaa koko kevään ja kesän. Tarkemmat ajankohdat ja paikat löydät karttapalvelusta. Jos oma paikkakuntasi ei näy kartalla, käy kysymässä seurakunnastasi lisätietoja paikkakuntasi tapahtuman ajankohdasta.

Kampanjan keräyskohde

Vuonna 2017 keräämme  Suvivirsi-tapahtumissa varoja kehitysmaiden lasten ja nuorten koulutuksen hyväksi. Kampanjankeräyskohde on Uganda ja erityisesti Ugandassa asuvat nuoret pakolaiset.

Suvilinnun laulukirja 2017

Voit käyttää vihkoa monissa eri tapahtumissa, messuissa, yhteislaulutapahtumissa tai vaikkapa perhejuhlissa. Vihkoa voit tilata tammikuusta eteenpäin veloituksetta osoitteesta suvivirsi(at)kirkonulkomaanapu.fi.

Suvilinnun laulukirjan laulut

Suvivirsi sosiaalisessa mediassa

Suvivirren uusimmat kuulumiset päivitetään kampanjan Facebook-sivustolle.

Tykkää sivustosta, jotta pysyt kärryillä uusimmissa käänteissä ja saat oman tapahtumasi lentoon!

Olemme myös Instagramissa sekä Twitterissä nimellä SUVIVIRSI. Tule seuraamaan meitä, niin tiedät, missä mennään! Seuraamalla ja jakamalla asiatunnistetta #SUVIVIRSI voit itsekin päästä mukaan menoon kuvien, uutisten ja kommenttien muodossa!

Yhteistyökumppanit

Tänäkin vuonna tärkeimmät yhteistyökumppanimme ovat Suomen seurakunnat ja kaikki te tahot, jotka olette järjestämässä laulutapahtumia ja Suvivirsi-messuja ympäri Suomen. 

Lisätietoja: suvivirsi@kirkonulkomaanapu.fi

Kiitos, että olette mukana tekemässä kevään ja kesän mukavinta kampanjaa ja auttamassa eteläsudanilaisia lapsia ja nuoria koulutiellä.

suvivirsi 2016