Osallistu

Voit osallistua työhömme monin eri tavoin sekä Suomessa että ulkomailla. Näin annat aikaasi ja osaamistasi apua tarvitseville. Se on meidän työllemme hyvin tärkeä asia, ja arvostamme suuresti kaikkia vapaaehtoisiamme.

Katso alta, mikä osallistumismuoto sopii sinulle!

WeFood = Suomen ensimmäinen hävikkiruokakauppa

WeFood-hävikkiruokamyymälä on vähentänyt Suomessa esiintyvää ruokahävikkiä jo 145 000 kilolla!

Etsimme hävikin vähentämiseen mukaan vapaaehtoisia kuljettamaan saatuja hävikkiruokalahjoituksia WeFood-myymälään. Tehtävässä tutustut mielenkiintoisiin kumppanuuksiin ja vähennät konkreettisesti Suomessa esiintyvää ruokahävikkiä!

Lisäksi Redi-kauppakeskuksessa sijaitsevaan myymälään haetaan asiakaspalveluun ja tuotteiden hyllyttämiseen innostuneita tekijöitä. Saat tehtävässä tueksesi laajan vapaaehtoisverkoston sekä tiiminvetäjän. Työ vaikuttaa konkreettisesti Suomessa esiintyvän hävikkiruuan hyödyntämiseen.

Lähetä meille sähköposti wefood@kirkonulkomaanapu.fi ja hae mukaan WeFoodin toimintaan!

Liity joukkueeseen!

Peace United on henkinen joukkue, joka pelaa rauhan puolesta. Joukkueen tavoitteena on lopettaa vastakkainasettelu kulttuurien ja uskontojen välillä. Nosta kätesi rauhan puolesta ja lisää itsesi pelaajalistalle.

Naisten Pankki

Haluatko tehdä jotain maailman köyhimpien naisten puolesta? Ryhdy vapaaehtoiseksi! Tule mukaan aktiiviseen verkostoomme ja auta kehitysmaiden naisia kohti parempaa huomista. Tämä työ on kuin hedelmäpuu, joka kantaa satoa vielä vuosikymmenienkin kuluttua.

Nopean toiminnan joukot

Liity reserviimme ja ole katastrofin tapahtuessa valmis lähtemään kaduille lipaskerääjänä. Lipaskerääjille tarjotaan humanitaarisen avun perehdytyskoulutus, jossa saa tietoa humanitaarisen avun käytännöstä ja siitä miten apu menee perille haastavissa olosuhteissa.

Toimistoapulaiset

Vapaaehtoistyö on tapa osallistua työhön paremman maailman puolesta. Vapaaehtoistyö on vaihtelevaa ja siihen kuuluu kaikkea postitusavusta askarteluun. Työt tehdään yleensä päiväsaikaan Kirkon Ulkomaanavun toimistolla Etelärannassa Helsingissä.

Reach Out

Teetkö työtä maahanmuuttajien parissa? Reach Out -hanke tukee suomalaisten viranomaisten, eri uskonnollisten yhteisöjen ja järjestöjen välistä yhteistyötä väkivaltaisen radikalisaation ja ekstremismin ehkäisemiseksi. Seuraa #ReachOut

Opettajat ilman rajoja

Opettaja tai kasvatusalan ammatilainen, tule mukaan paikallisryhmän toimintaan tai hae vapaaehtoisjaksolle maailmalle!

Changemaker-verkosto

Nuorten oma Changemaker on mahdollisuus toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Valitse itsellesi sopivimmat tavat osallistua ja tule mukaan!

EAPPI-vapaaehtoiset

Haluatko tehdä konkreettista työtä ihmisoikeuksien edistämiseksi ja saada kansainvälistä kokemusta vapaaehtoistyön kautta? Siihen on mahdollisuus EAPPI-ohjelman kautta. Ohjelmaan valitut koulutetaan tehtävään kotimaassa, jonka jälkeen he toimivat ihmisoikeustarkkailijoina Itä-Jerusalemissa ja Länsirannalla kolmen kuukauden jaksoissa.

Lahjoita

Lahjoita ja auta kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä saamaan elämän perusedellytykset!