Osallistu

Liity joukkueeseen!

Nosta kätesi rauhan puolesta ja lisää itsesi pelaajalistalle.

Reach Out

Tukee suomalaisten viranomaisten, eri uskonnollisten yhteisöjen ja järjestöjen välistä yhteistyötä väkivaltaisen radikalisaation ja ekstremismin ehkäisemiseksi.

Opettajat ilman rajoja

Opettajat ilman rajoja -verkosto tukee kehitysmaiden opettajien pedagogista osaamista ja laadukkaan opetuksen toteutumista maailman hauraimmissa valtioissa.

Naisten Pankki

Naisten Pankki kerää lahjoituksia kehitysmaiden naisten yrittäjyyden ja toimeentulon kehittämiseksi kestävän kehityksen periaattein. Olemme vapaaehtoisyhteisö, jossa voimavaranamme ovat aktiiviset vapaaehtoiset, lukuisat osakkaat ja lahjoittajat.

Humanitaarisen avun valmiusryhmä

Haluaisitko käyttää ammatillista osaamistasi maailman hätäalueilla, mutta voisit irrottautua vain väliaikaisiin tehtäviin? Humanitaarisen avun valmiusryhmän kautta tämä on mahdollista: katastrofiavussa ja jälleenrakennuksessa tarvitaan monenlaista ammattitaitoa, usein melko lyhyiksikin ajoiksi.

Changemaker-verkosto

Changemaker on Kirkon Ulkomaanavun yhteydessä toimiva itsenäinen nuorten verkosto, joka tarjoaa vapaaehtois- ja vaikuttamistoiminnan mahdollisuuksia kehityskysymyksistä kiinnostuneille nuorille.

EAPPI-vapaaehtoiset

EAPPI (Ecumenical Accompaniment Programme In Palestine and Israel) on vuonna 2002 käynnistetty kansainvälinen kumppanuusohjelma. Suomesta EAPPI-ohjelmaan osallistuu Kirkon Ulkomaanapu.
Ohjelma tukee paikallisia yhteisöjä ja siviiliväestöä konfliktiin liittyvissä kriittisissä tilanteissa ja raportoi ihmisoikeuksien toteutumisesta Israelissa ja Palestiinassa.

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoistyö on tapa osallistua työhön paremman maailman puolesta. Vapaaehtoistyö on vaihtelevaa ja siihen kuuluu kaikkea postitusavusta askarteluun. Työt tehdään yleensä päiväsaikaan Kirkon Ulkomaanavun toimistolla Etelärannassa Helsingissä.

Tuo koulusi mukaan päivätyökeräykseen!

Autamme päivätyökeräyksen avulla kehitysmaiden lapsia ja nuoria saamaan paremman koulutuksen.

Päivätyökeräyksessä oppilaat työskentelevät päivän valitsemassaan yrityksessä ja lahjoittavat palkkionsa keräykseen.

Nopean toiminnan joukot

Liity reserviimme ja ole katastrofin tapahtuessa valmis lähtemään kaduille lipaskerääjänä. Lipaskerääjille tarjotaan humanitaarisen avun perehdytyskoulutus, jossa saa tietoa humanitaarisen avun käytännöstä ja siitä miten apu menee perille haastavissa olosuhteissa.

Lahjoita

Lahjoita ja auta kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä saamaan elämän perusedellytykset!

Suvivirsi

Tule vastaanottamaan kevät Suvivirsi -tapahtumissa ympäri Suomen. Tervetuloa laulamaan ja auta lapsia saamaan laadukasta koulutusta myös kehitysmaissa.