KUA:n ajankohtaispäivä Siuntiossa

20.9.2022 10.00 Siuntio

Aika: 20.9.2022 klo10-15

Paikka: Siuntion seurakuntatalo ja kirkko, Kalansinkuja 5, 02570 Siuntio kk.

Ohjelma:
Tämä ajankohtaispäivä tulee keskittymään laadukkaan koulutuksen teemaan. Päivässä on netin kautta läsnä koulutuksen ammattilaisiamme kolmesta eri kohdemaasta. Lisäksi saamme paikalle Opettajat Ilman Rajoja – koordinaattorin, sekä ulkomailla toimineen vapaaehtoisen. Alun jumalanpalvelus vietetään tunnelmallisessa Pyhän Pietarin kirkossa, joka on tunnettu ”lepää kirkossa”-konseptista.

Tarkempi ohjelma tulee viimeistään kuukautta ennen tapahtumaa.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen: 12.9.2022 mennessä tästä linkistä. (MAX. 45 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä)

Kirkon Ulkomaanapu toteuttaa kahdeksan ajankohtaispäivää vuodessa eri hiippakunnissa.

​​Ajankohtaispäivät on suunnattu Ulkomaanavun työn tekijöille ja tukijoille – yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille. Voit osallistua siihen koulutukseen, jonka paikka ja aika sopii sinulle parhaiten.

Koulutuksesta saa ajankohtaista tietoa Kirkon Ulkomaanavusta sekä kansainvälisen diakonian sisältöjä ja valmiita toimintamalleja ja materiaaleja käytettäväksi omassa tehtävässään. Päivä vahvistaa kansainvälisen diakonian osaamista.

Ajankohtaispäivän ohjelma lähetetään sähköpostilla järjestävän hiippakunnan seurakuntiin sekä yhteyshenkilöille. Ohjelma löytyy myös tältä sivulta noin kuukausi ennen koulutuspäivää. Koulutuspäivä on maksuton.

Lisätietoa:

Juhana Malme

Seurakuntasuhteiden asiantuntija

+358 50 477 9093