Perusta oma keräys

Merkkipäivälahjoitus

Juhlitko syntymäpäivää, häitä tai eläkkeellelähtöä? Tai lähestyykö jokin muu merkkipäiväsi? Onko sinulla kuitenkin jo kaikki tarpeellinen tavara kotonasi? Jaa juhlailoasi ja perusta merkkipäiväkeräys!

Pyydä kukkien ja lahjojen sijasta vieraitasi tekemään lahjoitus Kirkon Ulkomaanavun kautta kehitysmaiden köyhimpien ihmisten avuksi. Perusta merkkipäiväkeräys ja samalla vapautat ystäväsi lahjavalinnan miettimisestä.

Merkkipäivälahjoituksella muistamisesi menevät todelliseen tarpeeseen ja yhdessä vieraidesi kanssa voitte auttaa perheitä hankkimaan oman toimeentulon tai katastrofin uhreja selviytymään.

Miten perustan merkkipäiväkeräyksen?

Ilmoita meille tilaisuutesi ajankohta alla olevalla lomakkeella. Kerro läheisillesi, että lahjojen ja kukkien sijaan toivot lahjoitusta kehitysmaiden perheiden auttamiseksi.

Kerro läheisillesi tilinumeromme IBAN: FI33 1572 3000 5005 04 ja valitsemasi viesti (esim. Lahja Lahjoittaja 50 v.) lahjoittamista varten.

Täytäthän kaikki *:llä merkityt kohdat, sillä vain siten saamme perustettua sinulle merkkipäiväkeräyksen ja ohjattua onnittelijoidesi lahjoitukset toivomaasi kohteeseen.

Lähetämme sinulle noin pari viikkoa merkkipäiväsi jälkeen nimilistan keräykseesi osallistuneista sekä lahjoitusten kokonaissumman.

Merkkipäivälahjoitus parantaa perheiden elämää kehitysmaissa.

Merkkipäivä- tai muistokeräyksen ilmoituslomake

    Mikäli sinulla on tiedossa jokin muu keräyskohde, ilmoita siitä lisätietokentässä.
  • (esim. Lahja Lahjoittaja 50 tai Lahja Lahjoittajan muistolle)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.