MONTA TAPAA AUTTAA

MONTATAPAAAUTTAA

Löydä sinulle sopiva tapa lahjoittaa

Sinä ja muut lahjoittajamme olette avainasemassa varmis­tamassa, että tärkeä työ kaikkein heikoimmassa asemassa olevien puolesta voi jatkua. Löydä oma tapasi lahjoittaa: voit esimerkiksi liittyä kuukausilahjoittajaksi, tehdä kertalahjoituksen tai perustaa merkkipäiväkeräyksen.

Pienikin lahjoitus on tärkeä. Lämmin kiitos, että autat.

Hätäapukeräykset

Sodat ja luonnonkatastrofit tulevat pyytämättä ja yllätyksenä, ja katastrofin sattuessa hätä on valtava. Lahjoituksesi avulla voimme auttaa nopeasti katastrofin iskiessä.

Kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voi tehdä verkkosivuilla verkkopankin kautta, luottokortilla tai mobiilimaksuna. Lahjoittaa voi myös perinteisellä tilisiirrolla, tekstiviestillä, soittamalla tai MobilePaylla.

Tyttö pitää sylissään toista, pienempää tyttöä.

Kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoituksesi avulla autetaan joko kehitysmaiden perheitä ulos köyhyyden kierteestä tai katastrofien uhreja saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa.

Oma keräys

Voit perustaa merkkipäivä- ja muistokeräyksen verkkosivuillamme tai luoda oman varainkeruukampanjan Facebookissa. Keräyksen perustamisen jälkeen voit pyytää läheisiäsi osallistumaan keräykseen.

Suurlahjoitus

Suurlahjoitukset ovat kertaluontoisia tai useista lahjoituksista koostuvia merkittäviä tukia kaikkiein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten hyväksi. Raportoimme suurlahjoittajalle tarkkaan hanketyön etenemisestä ja tuloksista.

Äiti pitää sylissä pientä vauvaansa.

Testamenttilahjoitus

Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi olet mukana toteuttamassa unelmaa paremmasta maailmasta ja turvaat paremmat edellytykset elämään myös tuleville sukupolville.

Toisenlainen Lahja

Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla ilahdutat läheistäsi ja samalla autat kaikkein köyhimpiä perheitä kehitysmaissa. Lahjoituksesta saat annettavaksi perinteisen postikortin tai sähköisen kortin.

Yritysyhteistyö

Yritys voi tehdä kanssamme hanke- tai tuoteyhteistyötä, tukea toimintaamme järjestämällä henkilöstötempauksia tai lahjoittamalla osaamista pro bono -kumppanina.