MonTa tapaA
AUTTAA

MonTatapaAAUTTAA

Löydä sinulle sopiva tapa auttaa

Sinä ja muut lahjoittajamme olette avainasemassa varmis­tamassa, että tärkeä työ kaikkein heikoimmassa asemassa olevien puolesta voi jatkua. Löydä oma tapasi auttaa: voit esimerkiksi liittyä kuukausilahjoittajaksi, tehdä kertalahjoituksen tai hankkia Toisenlaisen Lahjan. Lahjoitukset auttavat siellä, missä hätä on suurin.

Pienikin lahjoitus on tärkeä. Lämmin kiitos, että autat.

Kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoittajana autat kehitysmaiden köyhimpiä lapsia pääsemään kouluun, aikuisia saamaan koulutusta ja kokonaisia perheitä saamaan toimeentulon.

Kertalahjoitus

Kertalahjoituksen voi tehdä verkkosivuilla joko verkkopankissa, luottokortilla tai mobiilimaksuna. Lahjoittaa voi myös perinteisellä tilisiirrolla, tekstiviestillä, soittamalla tai MobilePaylla.

Hätäapukeräykset

Sodat ja luonnonkatastrofit tulevat pyytämättä ja yllätyksenä. Kirkon Ulkomaanapu antaa humanitaarista apua pahimman hädän aikana ja auttaa sen jälkeenkin, kunnes elämä palaa taas raiteilleen.

Toisenlainen Lahja

Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla ilahdutat läheistäsi ja samalla autat kaikkein köyhimpiä perheitä kehitysmaissa. Voit valita joko perinteisen postikortin tai sähköisen kortin.

Oma keräys

Voit perustaa merkkipäivä- ja muistokeräyksen verkkosivuillamme tai luoda oman varainkeruukampanjan Facebookissa. Keräyksen perustamisen jälkeen voit pyytää läheisiäsi osallistumaan keräykseen.

Suurlahjoitus

Yli 10 000 euroa vuodessa lahjoittavien kumppaneidemme kanssa käymme yhdessä läpi erilaisia rahoituskohteita aina koulunrakennuksesta patohankkeisiin tai naisten pienyritystuesta maanviljelyprojekteihin.

Äiti pitää sylissä pientä vauvaansa.

Testamenttilahjoitus

Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi olet mukana toteuttamassa unelmaa paremmasta maailmasta ja turvaat paremmat edellytykset elämään myös tuleville sukupolville.

Yritysyhteistyö

Yhteistyökumppaninamme yrityksenne on mukana edistämässä sitä, että kaikkein köyhimpien perheiden lapset pääsevät kouluun ja vanhemmat saavat mahdollisuuden toimeentuloon.