MonTa tapaA
auttaa

MonTatapaAauttaa

Kuukausilahjoitus

Kuukausilahjoittajana autat kehitysmaiden köyhimpiä lapsia pääsemään kouluun, aikuisia saamaan koulutusta ja kokonaisia perheitä saamaan toimeentulon. Kuukausilahjoittajiemme avulla avustustyötämme voidaan toteuttaa suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti.

Nuori nainen sisarensa neljän kuukauden ikäisen lapsi sylissään talon edustalla

Tekstiviestilahjoitus

Tekstiviestilahjoitusten avulla autamme ihmisiä kriisien ja katastrofien keskellä saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa. Tekstiviestilahjoitus on helppo ja nopea tapa auttaa siellä, missä apua tarvitaan eniten.

MobilePay-lahjoitus

MobilePay-lahjoitusten avulla autamme sekä kehitysmaiden köyhimpiä perheitä ulos köyhyyden kierteestä että erilaisten katastrofien uhreja saamaan esimerkiksi ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa.

Merkkipäiväkeräys

Juhlitko syntymäpäivää, häitä tai eläkkeellelähtöä? Onko sinulla kuitenkin jo kaikki tarpeellinen tavara kotonasi? Pyydä kukkien ja lahjojen sijaan vieraitasi tekemään lahjoitus kaikkein köyhimpien ihmisten auttamiseksi.

Nuori tyttö istuu ison puun juurella

Muistokeräys

Muistokeräys on tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa. Muistokeräyksellä voi auttaa kehitysmaiden köyhimpiä perheitä hankkimaan oman elannon tai katastrofin uhreja selviytymään.

Suurlahjoitus

Suurlahjoittajat ovat työmme pitkäaikaisia tukijoita, jotka kulkevat rinnallamme pitkään tietyn avustushankkeen kanssa. He ovat lahjoittajia, joille on tärkeää auttaa kohdetta, joka on heidän sydäntään lähellä.

Nepalilaisia kylvämässä pellolla.

Tukijoukko

Tukijoukko on uusi, yksityisille tukijoillemme perustettu lahjoittajaryhmä, johon liittymällä autat kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Tukijoukossa kuulet ja näet, miten apusi menee perille ja voit näköalapaikalta seurata työtämme kehitysmaissa.

Toisenlainen Lahja

Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla ilahdutat läheistäsi ja samalla autat kaikkein köyhimpiä perheitä kehitysmaissa. Avustuskohteisiimme lahjoitetaan esimerkiksi vuohia, koulupukuja ja puuntaimia. Lahjojen avulla ihmiset pystyvät itse parantamaan elinolojaan.

Testamentillä tuet kehitysmaiden lasten koulutusta

Testamenttilahjoitus

Muistamalla Kirkon Ulkomaanapua testamentissasi olet mukana toteuttamassa unelmaa paremmasta maailmasta ja turvaat paremmat edellytykset elämään myös tuleville sukupolville.

Eteläsudanilainen lapsi katsoo suoraan kameraan

Itä-Afrikan ruokakriisi:
auta perheitä

Poikkeukselliset rankkasateet, tulvat ja kaiken mennessään tuhoavat heinäsirkkaparvet ovat hävittäneet miljoonien ihmisten sadot ja toimeentulon. Samalla koronaviruksen leviäminen pahentaa ruokaturvatilannetta entisestään.

Koronavirus: auta tytöt kouluun

Valtioiden tiukat rajoitustoimet ovat vaikuttaneet miljoonien lasten koulunkäyntiin ja heidän vanhempiensa toimeentuloon. Koulusulkujen jälkeen monet tytöt eivät enää palanneet kouluun.

Beirutin räjähdys: auta lapset kouluun

Talouskriisi, maan poliittisesti hauras tilanne ja koronapandemia olivat jo ennen räjähdystä vaikeuttaneet koulunkäyntiä Libanonissa. Räjähdyksessä vaurioitui yhteensä 208 koulua, jonka seurauksena 85 000 oppilaan koulunkäynti keskeytyi.

Auta tyttöjä: tee #kuukautislahjoitus

Kuukautissiteet ovat luksustuotteita, joihin köyhillä tytöillä ei ole varaa. Kotitekoisia siteiden korvikkeita joudutaan improvisoimaan saatavilla olevista materiaaleista, kuten vanhoista rievuista, sanomalehdistä, hiekasta, höyhenistä tai lehmän lannasta.

Poika seisoo selin kameraan ja katsoo pihalla leikkiviä koululaisia kohti

Syyrian sota:
auta lapsia

Syyrian sodan vuoksi 2,4 miljoonaa lasta on joutunut jättämään koulunkäynnin kesken.  Monet koulurakennuksista ovat tuhoutuneet tai vaurioituneet pommituksissa.

Tyttö seisoo teltta-asutuksen edessä pakolaisleirillä.

Bangladeshin
pakolaiskriisi:
auta tyttöjä

Pakolaisten selviytyminen ääriään myöten täynnä olevilla leireillä on täysin riippuvaista kansainvälisestä avusta.