Ajankohtaispäivä Muurame 24.9.2020

Etelä-sudanilaisia maanviljelijöitä menossa kotiin.

Aika: 24.9.2020 klo 10.00 – 15.00
Paikka: Muuramen Seurakuntakoti, Sanantie 5, Muurame
Ilmoittautuminen: 16.9. mennessä tästä linkistä

HUOM. Tilan turvavälien säilymiseksi otamme tilaisuuteen 45 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Linkki sulkeutuu, jos osallistujamäärä täyttyy.

Ohjelma (muutokset mahdollisia)

10.00  Messu kirkossa
Lounas messun jälkeen
11.45  Kaukana on lähellä – päivään orientoituminen, Nina Silander
12.15  KUA uskopohjaisena järjestönä, Antti Laine
13.00 Kahvi
13.30 Miten apu menee perille, tuoreimmat tiedot KUA:n työstä: mm. COVID-19 vaikutukset ja toimet KUA:n toiminnassa sekä hätäapu Beirutiin, Antti Toivanen
14.30 Kysymyksiä ja vastauksia: Kysy KUA:sta mitä haluat! KUA:n työntekijät vastaavat
15.00 Kiitos ja turvallista kotimatkaa!

Koulutuksesta saat tietoa Kirkon Ulkomaanavusta. Muuramen ajankohtaispävässä perehdyt erityisesti KUA:n teologiseen perustaan ja saat katsauksen KUA:n toimintaan tällä hetkellä.

KUA:sta mukana ovat:

Antti Laine, vanhempi asiantuntija. Antti vastaa yhteyksistä globaaleihin ekumeenisiin kumppaneihin ja toimii teologisena asiantuntijana.
Antti Toivanen, humanitaarisen avun asiantuntija. Antti koordinoi KUA:n humanitaarista apua yhteistyössä humanitaarisen avun tiimin ja yhteistyökumppanien kanssa.
Nina Silander, yhteyspäällikkö. Nina tukee ja kouluttaa seurakuntien yhteyshenkilöitä kansainvälisen diakonian toteuttamisessa.
Humanitaarisen avun asiantuntija

Seuraamme koronatilanteen rajoituksia ja toteutamme ajankohtaispäivän rajoitukset ja suositukset huomioiden. Mikäli syksyn ajankohtaispäiviä (Kerava, Muurame, Kuopio) ei voida järjestää, KUA toteuttaa webinaarin samoilla teemoilla syksyn aikana.

Ajankohtaispäivä on suunnattu kaikille Kirkon Ulkomaanavun työn tekijöille ja tukijoille; Ulkomaanavun yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille sekä seurakuntalaisille.

Ajankohtaispäivä on maksuton. Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa lounaan.

Tilaisuuden järjestävät Kirkon Ulkomaanapu, Lapuan hiippakunta ja Muuramen seurakunta.

Lisätietoja: nina.silander(at)kua.fi, p.0400 801420