Ajankohtaispäivä Lahti 4.2.2020

Parbati Rai hankkii perhelleen toimeentuloa tekemällä bambusta jakkaroita. Parbatin ja hänen miehensä Naryan perheen taloudellinen tilanne on parantunut ja yhteisillä tuloilla pystytään turvaamaan 7-vuotiaan Sishirin, 10-vuotiaan Shilpan ja kahden teini-ikäisen lapsen koulutus. Kuva: Tatu Blomqvist

Yhteisvastuu tukee vanhemmuutta katoastrofien keskellä, esimerkkinä Nepal.

Aika: 4.2.2020 klo 10.00 – 15.00
Paikka: Launeen kirkko, Tapparakatu 22, Lahti
Ilmoittautuminen: 27.1.2020 mennessä tästä linkistä

Ohjelma

Tilaisuudessa on mukana Kirkon Ulkomaanavun työntekijöitä Nepalista sekä Helsingistä. Ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Yhteisvastuukeräyksen tuotosta 60% käytetään katastrofiapuun kaikkein suurimmassa hädässä olevien ihmisten auttamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Kuulet miten apu menee perille ja saat tietoa ja innostusta Yhteisvastuun toteuttamiseen ja tekoihin ihmisarvon puolesta.

Koulutuksesta saat tietoa Kirkon Ulkomaanavusta. Kuulet miten apu menee perille ja saat materiaalia kansainvälisen diakonian esillä pitämiseen eri-ikäisten parissa sekä innostusta tekoihin ihmisarvon puolesta.

Ajankohtaispäivä on suunnattu kaikille Kirkon Ulkomaanavun työn tekijöille ja tukijoille; Ulkomaanavun yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille sekä seurakuntalaisille.

Ajankohtaispäivä on maksuton. Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa lounaan.

Tilaisuuden järjestävät Kirkon Ulkomaanapu, Tampereen hiippakunta ja Launeen seurakunta.

Lisätietoja: nina.silander(at)kua.fi, p.0400 801420