Ajankohtaispäivä Iisalmi 17.3.2018

Kuva: Tatu Blomqvist / Kirkon Ulkomaanapu

Oikeus laadukkaaseen koulutukseen

Aika: 17.3.2018 klo 10-14

Paikka: Lippuniemen srk-koti, Kiviahonkatu 18, Iisalmi

Ilmoittautuminen: 8.3.2017 mennessä tästä linkistä

Ohjelma

klo 9.30    Kahvit
klo 10.00  Päivän aloitus, Iisalmen srk ja Nina Silander, Kirkon Ulkomaanapu
klo 10.30  Vapaaehtoisena opettajana Nepalissa, Katri Tiainen
klo 11.30   Lounas
klo 12.15   TOISTO-menetelmä vapaaehtoistyötä tekeville kielioppaille, Saara Huilla
klo 13.00  Globaalikasvatusta kaikenikäisille, Sini Tyvi
klo 14.00  Päivän päätös

Katri Tiainen on joensuulainen opettaja, ammatillinen erityisopettaja ja sosiaalityöntekijä, joka oli Nepalissa vuonna 2016  neljä kuukautta  Opettajat ilman rajoja vapaaehtoisena. Hän on työskennellyt myös vuonna 2014 kolme kuukautta Hope-projektissa Kathmandussa.

Saara Huilla on  KUA:ssa projektikoordinaattorina. Hän vastaa Suomen kieli sanoo tervetuloa -hankkeen TOISTO – kieliopas metodin kehittämisestä ja koulutuksista.

Sini Tyvi on Kirkon Ulkomaanavun Changemaker -nuorisoverkoston koordinaattori. Hän tukee verkoston vapaaehtoisia sekä seurakuntien nuorisotyötä globaalikasvatuksen toteuttamisessa

Nina Silander on KUA:n seurakuntayhteyksien koordinaattori, joka tukee ja kouluttaa seurakunnissa toimivia Kirkon Ulkomaanavun yhteyshenkilöitä sekä seurakuntia kansainvälisen diakonian toteuttamisessa.

 

Koulutuksesta saat tietoa Kirkon Ulkomaanavun toiminnasta Nepalissa ja Suomessa.  Kuulet miten oikeus laadukkaaseen  koulutukseen toteutuu ja miten vapaaehtoinen opettaja näki ja koki KUA:n toiminnan Nepalissa. Päivässä kuulet helposti käyttöön otettavasta TOISTO- menetelmästä sekä saat mukaasi materiaalia globaalikasvatuksen ja kansainvälisen diakonian toteuttamiseen.

Ajankohtaispäivä on suunnattu kaikille Kirkon Ulkomaanavun työn tekijöille ja tukijoille; Ulkomaanavun yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille sekä seurakuntalaisille. Lauantain koulutuspäivä mahdollistaa osallistumisen myös päivätyössä mukana oleville vapaaehtoisille sekä opettajille ja muille kasvattajille.

Ajankohtaispäivä on maksuton. Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa kahvit ja lounaan.

Tilaisuuden järjestävät Kirkon Ulkomaanapu, Kuopion hiippakunta ja Iisalmen seurakunta.
Lisätietoja: nina.silander(at)kua.fi, p.0400 801420