Ajankohtaispäivä Helsinki 5.9.2019

Auta toimittamaan hätäapua hirmumyrsky Idain uhreille Mosambikiin ja Zimbabween

Apu menee perille

Aika: 5.9.2019 klo 10.00-15.00

Paikka: Kirkon talo, Eteläranta 8, Helsinki

Ilmoittautuminen: 28.8.2019 mennessä tästä.

Ohjelma:

10.00 Aamukahvit
10.30 Tervetuloa ja hartaus,  hiippakuntasihteeri Hannu Lätti Helsingin hiippakunta ja seurakuntayhteyksien koordinaattori Petra Teittinen KUA
11.15 OIR opettajat ilman rajoja –verkosto esittäytyy, verkoston koordinaattori Pauliina Kemppainen
12.30 Lounas
13.30 Vain ihmisiä -kampanja, kokeilemme kohtaamiskortteja
14.00 Apua katastrofin uhreille nopeasti ja luotettavasti, apu menee perille Mosambikissa, humanitaarisen avun asiantuntijat Heidi Nyroos ja Anu Riikonen
15.00 Päivän päätös

 

Ajankohtaispäivässä on tarjolla asiantuntijatietoa siitä mitä Kirkon Ulkomaanapu tekee ja miten apu menee perille. Saat välineitä kansainvälisen diakonian esillä pitämiseen ja osaat kertoa Kirkon Ulkomaanavun työstä.

Tässä ajankohtaispäivässä saat tietoa, miten Kirkon Ulkomaanavun alla toimiva Opettajat ilman rajoja -verkosto tukee laadukkaan koulutuksen toteutumista, sekä opettajien pedagogista osaamista hauraissa valtioissa ja kehittyvissä maissa, sekä vaikuttaa ilmapiiriin Suomessa. Kuulet Kirkon Ulkomaanavun humanitaarisen avun perillemenosta, erityisesti miten KUA auttaa Mosambikissa Idai-hirmumyrskyn uhreja.

Ajankohtaispäivä on suunnattu kaikille Kirkon Ulkomaanavun työn tekijöille ja tukijoille; Ulkomaanavun yhteyshenkilöille, seurakunnan kaikkien työalojen työntekijöille, luottamushenkilöille ja vastuutehtävissä oleville vapaaehtoisille, yhteisvastuukerääjille ja tukijoille sekä seurakuntalaisille.

Ajankohtaispäivässä on mahdollisuus ammentaa innostusta yhdestä kirkon tärkeästä tehtävästä auttaa lähimmäisiämme.

Ajankohtaispäivä on maksuton, Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa aamukahvit ja lounaan. Koulutuksen järjestää Kirkon Ulkomaanapu ja Helsingin hiippakunta.

Lisätietoa: Petra Teittinen, seurakuntayhteyksien koordinaattori, petra.teittinen(at)kua.fi