Innovaatiot ja yhteistyö

Innovaatiot jayhteistyö

Innovaatioilla uusia välineitä kehitysyhteistyöhön

Kehitämme työtämme jatkuvasti, jotta voimme vastata muuttuviin haasteisiin. Uusia ratkaisuja tarvitaan kaikessa työssämme. Innovaatiot tarkoittavat meille huolella suunniteltuja, testattuja ja käyttöön otettuja, aiempaa parempia ratkaisuja niin palveluihin, tuotteisiin kuin sisäisiin prosesseihinkin.

Etsimme yritysten ja ei-kaupallisten toimijoiden kanssa innovatiivisia ratkaisuja ja yhteistyömalleja, joista hyötyvät niin yritys kuin Kirkon Ulkomaanapukin ja ennen kaikkea tukemamme ihmiset ohjelmamaissamme. Tavoitteemme on saada aikaan mahdollisimman tehokas vaikutus kohdemaissamme parantamalla niiden asukkaiden koulutustasoa, elinkeinoja ja rauhallista rinnakkaineloa.

Tee
yrityslahjoitus

Digitalisaatio on yksi kustannustehokkaimmista ja kestävimmistä tavoista tähän työhön, siksi kohdistamme innovaatiovoimavaramme lähiaikoina sen kehittämiseen. Esimerkiksi koulutuksen parissa etäopiskelun tarve kasvoi jyrkästi pandemian aikana ja nopeutti ratkaisujen kehittämistä. Valitsemme digitalisaatioon sopivimmat osat yhteistyössä eri alojen kumppaneiden kanssa. Tavoitteena on, että voimme käyttää samoja osia kaikissa hankkeissa eri aloilla, tarpeiden mukaan.

Yhteistyö yritysten kanssa

Teemme lukuisten yritysten ja ei-kaupallisten toimijoiden kanssa yhteistyötä miettimällä innovatiivisia ratkaisuja, joilla voimme parantaa ihmisten elämänlaatua toimintamaissamme. Yhteistyö ja yhdessä kehitetyt tuotteet ja palvelut lähtevät liikkeelle avustushankkeissamme havaituista tarpeista ja haasteita.

Uudet ratkaisut edellyttävät testaamista, erehdyksiä ja oppimista, mutta varsinkin konkreettisia toimia prototyypeistä pilotointiin ja tuotteistamiseen. Työmme on herättänyt kiinnostusta myös yksityisellä sektorilla ja haluamme laajentaa yhteistyötä. Innovaatioiden kehittäminen tarjoaa yrityksille mahdollisuuden testata ratkaisujaan ainutlaatuisissa ympäristöissä, vahvistaa toimintansa vastuullista ja jopa laajentaa omaa markkina-aluettaan.

Kirkon Ulkomaanavulla on kohdemaissaan pitkäaikainen läsnäolo ja laajat verkostot ruohonjuuritasolta kansainvälisiin toimijoihin ja päättäjiin. Kun yrityksesi on kiinnostunut uusista avauksista, jotka liittyvät koulutukseen, elinkeinoihin tai rauhan työhön ja erityisesti digitaalisessa muodossa, ole rohkeasti yhteydessä ja kysy millaisia hankkeita ja niihin liittyviä tarpeita meillä on – tehdään yhdessä ainutlaatuinen vaikutus!

Ota yhteyttä

Löytyykö yritykseltänne palveluja, liiketoimintamalleja tai ICT-teknologiaa, jota haluaisitte viedä uusille markkina-alueille ja tehdä samalla hyvää?

Otathan rohkeasti yhteyttä ja mietitään, voisimmeko yhteistyöllämme tuoda avustushankkeisiin uusia ja entistä toimivampia menetelmiä.

Pasi Aaltonen
Koordinaattori
Innovaatiot, yritysyhteistyö ja rakentaminen
Puh. 040 648 2499
pasi.aaltonen@kua.fi

Esimerkkejä yrityksistä, joiden kanssa teemme yhteistyötä.