liity mukaan
TUKIJOUKKOon

liitymukaanTUKIJOUKKOon

Tervetuloa mukaan Tukijoukkoon

Tukijoukko on uusi, yksityisille tukijoillemme perustettu lahjoittajaryhmä, johon liittymällä autat kaikkein heikoimmassa asemassa olevia. Tukijoukossa kuulet ja näet, miten apusi menee perille ja voit näköalapaikalta seurata työtämme kehitysmaissa.

Tukijoukko auttaa siellä, missä hätä on suurin

Tukijoukon jäsenenä olet auttamassa heitä, jotka hädässään ovat vailla muun maailman huomiota ja apua. Tukijoukon tuen kohteiksi valitsemme hankkeita, joissa työskentelemme hyvin hauraiden kohderyhmien tai erityisten marginaaliryhmien kanssa. Hankkeet voivat myös olla sellaisia, joita toteutamme poikkeuksellisen haastavissa olosuhteissa ja kohteissa. Tukijoukon tuella kiinnitetään erityistä huomiota sellaisiin apua tarvitseviin ihmisryhmiin, joiden ahdinko ei juurikaan näy valtamediassa tai julkisessa keskustelussa.

Tukijoukossa pääset seuraamaan Suomen suurimman kehitysyhteistyöjärjestön työtä ainutlaatuisissa ja haastavissa kohteissa. Tukijoukkolaiset tekevät kukin itselleen sopivan lahjoituksen, kuitenkin vähintään 3 000 euroa. Tukijoukkoon voit liittyä tekemällä Tukijoukko-lahjoituksen tai lahjoittamalla osakkeita. Osakkeiden lahjoittaminen Kirkon Ulkomaanavulle on helppoa ja verovapaata.

Tukijoukkolaisena autat ja saat tietoa tukikohteesta

Tukijoukko avaa sinulle ikkunan maailmaan, joka on hyvin toisenlainen kuin meillä täällä Suomessa. Tutustut erilaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan ja opit uutta. Tukijoukkolaisena:

  • autat heitä, jotka apua eniten tarvitsevat.
  • saat kuukausittain tietoa hanketyön etenemisestä puolen vuoden seurantajakson ajan.
  • tapaat halutessasi Kirkon Ulkomaanavun asiantuntijoita.
  • pyrimme myös järjestämään mahdollisuuden omakustanteiseen kenttämatkaan.

Tukijoukkoon osallistuminen ei edellytä sinulta aktiivisuutta, mutta kuulet, miten apusi menee perille ja millainen vaikutus sillä on tuettavassa kohteessa.

Nainen hymyilee maissipellolla.

Auta entisiä maaorjia Nepalissa

Ensimmäiseksi Tukijoukon tuen kohteeksi olemme valinneet työmme Länsi-Nepalissa. Työmme kohdistuu Nepalin syrjittyihin ja erittäin heikossa asemassa oleviin väestöryhmin, joiden jäsenet ovat aiemmin joutuneet toimimaan maaorjina.

Liity mukaan Tukijoukkoon lahjoittamalla

Sinun ja muiden Tukijoukko-lahjoittajien avulla tuetaan entisten maaorjien oikeuksien toteutumista ja toimeentulomahdollisuuksia.