Ajita-Rohkeus2017

Auta perheitä selviytymään!

On helppoa olla rohkea silloin, kun ei pelota. Mutta tilanne on eri, kun juokset lastasi kantaen pakoon ja kuulet laukaukset.

Auta Sinä heitä, joiden on pakko olla rohkeita selviytyäkseen.

Lue lisää

Rohkea on se, joka auttaa.

Monet ihmiset kamppailevat vaikeiden tilanteiden keskellä. Äiti yrittää tulla toimeen ja huolehtia perheestään pakolaisleirillä vuodesta toiseen. Kehitysmaassa asuva nainen yrittää saada peltotilkkunsa tuottamaan, jotta saisi ruokaa pöytään ja lapsensa kouluun. Pieni pakolaistyttö, jonka mieli on vaurioitunut sodan melskeessä, astuu ensimmäistä kertaa koulun ovesta sisään.  Poika piiloutuu kirkkoon äitinsä kanssa kuukaudeksi, ja kyyristyy lattialle aina, kun tulitus alkaa. Etnisiä vainoja paennut nuori mies opettelee lukemaan pakolaisleirillä, ja toivoo, että saisi vielä joskus elämän, jossa on mahdollisuuksia.

Sinä voit auttaa. Lahjoita rohkeutta kamppaileviin sydämiin.

 

#Rohkeus2017 on 70-vuotiaan Kirkon Ulkomaanavun (KUA) juhlavuoden teema ja yksi tärkeimmistä arvoistamme. Se on keskeinen osa työskentelytapaamme, jopa edellytys työllemme maailman vaarallisimmissa paikoissa. Rohkeus on meille myös arvojen puolustamista – sitä, että vaikeinakin aikoina puolustamme heikompiamme.

KUA – Kirkon Ulkomaanapu
Rohkeita tekoja 70 vuotta