Muistolahjoitus

Muistokeräys on tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa. Keräys auttaa kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä.

Pyydä vieraita ohjaamaan läheisesi muistamiset Kirkon Ulkomaanavun kautta toivomaasi kohteeseen. Muistokeräyksellä voi esimerkiksi auttaa kehitysmaiden perheitä hankkimaan oman elannon tai katastrofin uhreja selviytymään. Tästä voit lukea eri kohteista lisää.

Miten perustan muistokeräyksen?

Voit tehdä sen täyttämällä alla olevan lomakkeen tai voit ilmoittaa muistolahjoituksesta meille numeroon 020 787 1201 tai sähköpostitse: lahjoittajapalvelu@kirkonulkomaanapu.fi.

Kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi muistotilaisuudesta saat sähköpostiisi vahvistuksen, jossa näkyvät lahjoitustilinumero ja valitsemasi viesti kerrottavaksi vieraille.

Pyydä tilaisuuteen osallistuvia tekemään lahjoitus tilille FI33 1572 3000 5005 04 ja kirjoittamaan viestiksi valitsemasi viesti (esim. Lahja Lahjoittajan muistolle). Viestin perusteella ohjaamme lahjoitukset ilmoittamaasi kohteeseen.

Täytäthän kaikki *:llä merkityt kohdat, sillä vain siten saamme perustettua muistokeräyksen ja ohjattua lahjoitukset ilmoittamaasi kohteeseen.

Lähetämme noin pari viikkoa muistotilaisuuden jälkeen nimilistan keräykseen osallistuneista sekä lahjoitusten loppusumman.

Perheet kehitysmaissa kiittävät.

Merkkipäivä- tai muistokeräyksen ilmoituslomake

    Mikäli sinulla on tiedossa jokin muu keräyskohde, ilmoita siitä lisätietokentässä.
  • (esim. Lahja Lahjoittaja 50 tai Lahja Lahjoittajan muistolle)
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.