Toisenlainen joululahja on uusi tapa auttaa

– Tuskailetko joulun alla mitä antaa joululahjaksi ystävälle, omaiselle tai naapurille, jolla on jo kaikkea?
– Haluatko välttää jouluruuhkat kaupoissa?

Kirkon Ulkomaanapu tarjoaa nyt yksityisille ja yrityksille uudenlaisen mahdollisuuden antaa lahjoja. Kauttamme voi lahjoittaa ystävän tai asiakkaan puolesta kehitysmaahan jotain aidosti tarpeellista. Lahjan, jolla saa aikaan hyvää.

Toisenlainen joululahja tuo kaksinkertaisen ilon – ensiksi läheisille ja toiseksi kehitysmaiden ihmisille.

Esimerkiksi lahjoittamalla 15 eurolla vuohen antaa nälästä kärsivälle perheelle toimeentulon lähteen Ugandassa. Ja 55 eurolla viisi köyhää kambodzhalaisperhettä saa sian, jonka avulla he voivat saada toimeentulon. Vaihtoehtoja löytyy kaikkien kukkarolle – jokainen lahja on arvokas siellä, missä on puutetta kaikkein välttämättömimmästä.

Kirkon Ulkomaanapu vastaa lahjan perillemenosta kehitysmaahan. Toisenlaisen joululahjan antaja saa postikortin, jolla hän voi kertoa hankkimastaan lahjasta läheiselleen.

Ystävälle, sukulaiselle, asiakkaalle tai sidosryhmälle sopivat Toisenlaiset joululahjat löytyvät osoitteesta www.kirkonulkomaanapu.fi tai lahjoja voi tilata Kirkon Ulkomaanavusta sähköpostitse elina.levaniemi@evl.fi.

Kirkon Ulkomaanavun Toisenlaisten lahjojen kaupassa käyvät Aktian, Nordean, Osuuspankin, Sampo-pankin ja Ålandsbankenin verkkopankkitunnukset.

Lahjakauppa on auki ympäri vuoden. Joulun jälkeen voit antaa kauttamme Toisenlaisia syntymäpäivä-, hää- ja valmistumislahjoja.

Lisätietoja:
markkinointipäällikkö Riikka Karppinen, p. 040-579 4401
tiedottaja Ulla Hottinen, p. (09)1802 469, 050-350 1099

Lehdistökuvat:
Kuvat ovat CMYK-muodossa. Tallenna kuvat klikkaamalla linkkiä hiiren oikealla napilla ja valitsemalla "Tallenna kohde".

Toisenlainenlahja kuokka

Toisenlainenlahja possu

Toisenlainenlahja verkko