Nimitysuutisia Kirkon Ulkomaanavun varainhankinnassa

Ritka Heino on valittu Kirkon Ulkomaanavun varainhankinnan johtajaksi ja Johanna Karjalainen varainhankintayksikön päälliköksi. Varainhankinnan johtaja vastaa Ulkomaanavun seurakuntavarainhankinnasta, yksityis- ja yritysvarainhankinnasta sekä kansainvälisestä varainhankinnasta.  Varainhankintayksikön päällikkö toteuttaa yksityis- ja yritysvarainhankintaa yhdessä yhdeksänhenkisen tiimin kanssa.

 -Varainhankinnallamme on hyvä ja monipuolinen pohja. Pyrimme palvelemaan jokaista työmme rahoittajaa mahdollisimman hyvin sekä raportoimaan tehdystä työstä aktiivisesti.  Innostuneet alan ammattilaiset ovat avain hyvään työhön, ja eräs tärkeimmistä tehtävistäni Ulkomaanavun varainhankinnan kehittämisessä on se, että pystyn turvaamaan riittävät työkalut ja tekemisen tavat näille ammattilaisille, kommentoi Ritka Heino.

Varainhankinnan johtoon valittu Heino on koulutukseltaan tradenomi ja on työskennellyt Ulkomaanavun varainhankintapäällikkönä vuoden 2010 helmikuusta lähtien. Heino on työskennellyt järjestöjen varainhankinnan piirissä vuodesta 2003 alkaen. Karjalainen on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt Ulkomaanavun varainhankinnassa vuodesta 1998.

Lisätietoja:

Ritka Heino, varainhankinnan johtaja Ritka Heino, puh. 0400 103 284