Kirkon Ulkomaanapu Kirkkopäivillä Turussa

Sharmeen Obaid-Chinoy.
Sharmeen Obaid-Chinoy.

Tervetuloa tapaamaan Kirkon Ulkomaanavun työntekijöitä ja kuulemaan Oscar-voittaja Sharmeen Obaid-Chinoyta elokuvan voimasta! Tässä muutamia poimintoja ohjelmasta sinulle!

Perjantai 19.5.

Klo 16 Uskonnot, rauha ja kotoutuminen-seminaari, Logomo-sali
Klo 17.30 Uskontojen rauhankävely Logomosta Tuomiokirkkotorille

Lauantai 20.5.

Klo 14 Bongaa yhteyshenkilö, tapaat samalla kertaa yhteyshenkilöitä ympäri Suomen ja saat itsellesi ”tunnisteen”, Kirkon Ulkomaanavun osasto, Kirkkotori, Logomo

Klo 14.30 Oscar-voittaja Sharmeen Obaid-Chinoy:
The power of film; Breaking the mould, Logomo-sali

Sharmeen Obaid-Chinoy on pakistanilainen elokuvantekijä, journalisti ja aktivisti. Hänet tunnetaan parhaiten dokumenttielokuvistaan A Girl in the River ja Saving Face, jotka kertovat pakistanilaisten naisten kohtaamasta epätasa-arvosta, kunniamurhista ja happoiskuista. Obaid Chinoy on voittanut useita palkintoja työstään, ml. kaksi Oscaria ja kuusi Emmy-palkintoa. Time Magazine on listannut hänet maailman sadan vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon. Hän vierailee toukokuussa ensimmäisen kerran Suomessa, Kirkon Ulkomaanavun vieraana Kirkkopäivillä Turussa. (Esitys englanniksi.)

Klo 15-18 Peace United goes Liikkuva seurakunta, Tuomiokirkontori

Muista myös:

Kirkkotori perjantaina klo 10-21.30 ja lauantaina klo 9-20 Logomossa. Paikalla iso joukko Kirkon Ulkomaanavun työntekijöitä.

Mahdollisuuksien markkinat Vähätorilla perjantaina  klo 16–21 ja lauantaina klo 11–21. Mukana Changemaker-nuorisoverkosto.

Katso Kirkkopäivien koko ohjelma > 

Tervetuloa!

Kirkkopäivien logo