”Vähemmän ahdistusta ja enemmän tekoja” — katso kuukausilahjoittaja Teija Herojan inspiroiva video

Kuukausilahjoitus on Teija Herojalle mieluisa tapa lahjoittaa, sillä tällä tavoin hän on aktiivisesti osana suurempaa auttajien joukkoa, joka tekee konkreettisia tekoja paremman maailman puolesta.

Teija Herojalle muiden auttaminen on ollut punaisena lankana niin työelämässä kuin kuukausilahjoittajana. Omassa ammatissaan työnohjaajana Teija auttaa asiakkaitaan löytämään mielekkyyttä ja iloa omasta työstään. Lahjoituksensa avulla hän haluaa olla antamassa kehitysmaiden köyhimmille ihmisille välineitä selviytyä elämässä.

Kuukausilahjoitus on Teijalle mieluisa tapa lahjoittaa, sillä tällä tavoin hän on aktiivisesti osana suurempaa auttajien joukkoa, sitä joukkoa, joka tekee konkreettisia tekoja paremman maailman puolesta. ”Vähemmän ahdistusta ja enemmän tekoja”, Teija summaa nauraen.

Lisäksi kuukausilahjoittajana saa säännöllisesti tietoa siitä, miten apu menee perille. Kirkon Ulkomaanapu valikoitui kuukausilahjoituskohteeksi, sillä Teija jakaa niin vahvasti samat arvot.

”Aina on toivoa, koska aina voi tehdä jotain”, kuukausilahjoittaja Teija Heroja toteaa.

Haluaisitko sinäkin olla auttamassa kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä? Tee hyvä päätös ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi jo tänään.

Liity sinäkin kuukausilahjoittajaksi!