Kuukausilahjoittaja ja kilpapyöräilijä Antti Korpi: ”Yksin me emme ole mitään”

Kilpapyöräilijä ja kuukausilahjoittaja Antti Korpi auttaa seurakaveria lähellä ja lähimmäisiään kaukana. Pyöräily on joukkueurheilulaji, jonka on opettanut Antille paljon yhteistyön merkityksestä. ”Yksin me ei olla mitään”, Antti toteaa – ja se pätee niin kilpapyöräilyyn kuin kuukausilahjoittamiseen. Kuukausilahjoittajana Antti suuntaa katseensa maailmalle ja haluaa olla auttamassa kehitysmaiden köyhimpiä, ja sitä kautta poistaa globaalia eriarvoisuutta.

”Luotan Kirkon Ulkomaanavun työhön ja siihen, että apu menee perille. Yksi tärkeimmistä valintakriteereistä oli, että lahjoitusvarat menevät oikeasti niille ihmisille, jotka niitä tarvitsevat”, Antti perustelee KUA:n kuukausilahjoittajaksi ryhtymistä.

”Jakaminen on se tapa, millä onnellisuutta voi maailmassa lisätä, eikä se, että yritetään saada itselleen mahdollisimman paljon”, kuukausilahjoittaja Antti Korpi summaa.

Haluaisitko sinäkin olla auttamassa kehitysmaiden köyhimpiä ihmisiä? Tee hyvä päätös ja ryhdy kuukausilahjoittajaksi jo tänään.

Liity sinäkin kuukausilahjoittajaksi!