Auta ukrainan lapsia

Autaukrainan lapsia

Kolme lasta kirjoittaa liitutaululle.

Tietoa meistäKirkon Ulkomaanapu

Teemme työtä kaikkein köyhimpien ihmisten kanssa uskontoon, etniseen taustaan tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta. Jokaisella ihmisellä on oikeus rauhaan, laadukkaaseen koulutukseen ja kestävään toimeentuloon.

Naisten Pankin mainos, jossa reippaan oloinen nuori nainen seisoo ja katsoo kameraan iloisesti. Naisen takana on erilaisia animoituja kuvioita.

NAISTENPÄIVÄTue naisen työtä

Sinun tuellasi naiset voivat luoda paremman tulevaisuuden itselleen ja rakkailleen. Koska naisen työ ei ole vain työtä. Se tuo turvaa, toivoa ja päätösvaltaa.

Kaupunkikuvaa Länsirannalta. Kuvassa nainen kävelee talojen välissä lapsi sylissään.

Tue koulutustyötä palestiinalaisalueilla

Humanitaarinen tilanne palestiinalaisalueilla on heikentynyt voimakkaasti. Auta lapsia Länsirannalla ja Itä-Jerusalemissa saamaan psykososiaalista tukea sekä suojelua humanitaarisessa kriisissä ja tue opettajien etäopetustaitoja.

Arkkipiispa Tapio Luoma katsoo lähikuvassa kameraan.

Arkkipiispa haluaa rahoitusta kehitysyhteistyölle

Arkkipiispa Tapio Luoman mukaan auttaminen on leivottu syvälle ihmisyyteen. Luoma kannustaa lähimmäisenrakkauteen niin lähellä kuin kaukana.

Työmme teemat

Oikeus laadukkaaseen koulutukseen

Työmme tärkeimpiä tavoitteita on, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee ohjelmamaissamme kouluun ja saa laadukasta opetusta.

Oikeus rauhaan Symboli.

Oikeus
rauhaan

Rauha on edellytys ihmisoikeuksien toteutumiselle ja kestävälle kehitykselle. Kun yhteisöt saavat elää rauhassa, lapset voivat keskittyä koulunkäyntiin ja aikuiset toimeentulon hankkimiseen ja vakaan yhteiskunnan rakentamiseen.

Oikeus toimeentuloon Symboli.

Oikeus
toimeentuloon

Toimeentulo on edellytys ihmisarvoiselle elämälle. Itsensä ja perheensä elättämisen lisäksi toimeentulo lisää mahdollisuuksia osallistua yhteisönsä kehittämiseen.

Tilaa Kirkon
Ulkomaanavun uutiskirje

Haluan tilata KUA:n uutiskirjeen sähköpostiini ja saada uutisia työmme tuloksista sekä tietoa ajankohtaisista kampanjoista.

Mies hoitaa vanhan naisen kynsiä.

Tilaa kotiisiTekoja-lehti

Tekoja on Kirkon Ulkomaanavun oma lehti, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti on maksuton ja voit tilata sen sähköisenä tai paperiversiona postitse kotiin.

muuta maailmaaNaisten Pankki

Naisten Pankki tukee naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä kehittyvissä maissa. Hankkeet toteuttaa Kirkon Ulkomaanapu. Tule mukaan tekemään maailmasta tasa-arvoinen.

Kua somessa